A+ A-

One girl, one boy, one woman, one man 3. rész

avagy miért estek ki az angolok?
A hálószoba ablakán bekandikáló nyári napfény sugara az ébredező Wayne és Coleen szemébe sütve ébresztgette a szerelmeseket. A fiú szemét kinyitva örömmel látta kedvese megelégedett arcát. Az esti közös kéj kielégülése csillogott a lány szemeiben. Megpuszilta szerelme ajkát, majd arcát két keze közé fogva nyelvével óvatosan ajkai közé hatolt. Végig simította a bársonyos simaságú fogsort, majd kergetőzni kezdett a lány nyelvével. Ínyenc módjára ízlelgette Coleen szájának reggel is üde ízeit.
- Finom vagy kedvesem! -mondta a lány, félbeszakítva az egyre erotikusabbá váló csókot- de ne merüljünk bele, mert elkésel a mai edzésről!
- Igazad van szívem, de nagyon vágyom arra, hogy egy egész napot, de inkább egy egész életet együtt tölthessünk!- válaszolta a fiú, újra kezei közé fogva a lány arcát.
Ajkaik összeforrtak egy forró szenvedélyes csókban. A fiú kezének nem tudván parancsolni, óvatosan megfogta kedvese telt feszülő mellét. Tenyerét szinte szúrta a lány mellének keményedő bimbója. Lesimította kedvese kebléről a hálóing vékony anyagát, és ajkai közé szorította az érett eperszem nagyságú bimbót. Nyelvével óvatosan cirógatta a cicibimbó hegyét. A lány elégedetten, kéjesen mormogott. Fokozódó izgalma ellenére így szólt párjához:
- Wajne szívem! Nagyon jólesik amit csinálsz, de tényleg elkésel! Még gyorsan tusolnod is kell, meg reggelizni is pár falatot, különben összeesel az edzésen.
- Igazad van drágám. Sajnálom, hogy nincs időnk, de az öreg megnyúz, ha elkések.
A fiú felkelt az ágyról és zuhanyozni indult, a lány gyorsan megterített a kis konyhában és asztalra tette a reggelit. Ekkor lépett ki Wayne a fürdőszobából, már felöltözve.
- Coleen szívem! Mondhatom Davidnek, hogy élünk a lehetőséggel és elmegyünk velük kirándulni?
- Örömmel megyek veled és velük is! Biztosan nagy élmény lesz velük együtt tölteni az időt.
Reggeli után Wayne beült a kocsijába és elindult az edzőtáborba. A lány szerelmes tekintettel követte kedvese kocsiját, amíg az kikanyarodott az utcából. A fiú a gyér forgalomban gondolataiba merülve haladt. Az elmúlt este nagy öröme, kedvese iránt érzett szerelme keveredett a hatalmas vággyal, ami akkor kerítette hatalmába, amikor Victoria izmos popsija jutott eszébe. Végig simított hímtagján és érezte, hogy teljesen megkeményedett az izgalomtól.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.7 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2014. 12. 10. szerda 06:38
9P
#2 listike 2013. 11. 26. kedd 13:49
Nagyon jó.
#1 Törté-Net 2006. 01. 3. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?