A+ A-

One girl, one boy, one woman, one man 2. rész - avagy miért estek ki az angolok?

Wayne a kocsijában ült, és a sűrű gépjármű folyamban araszolt Coleen kis lakása felé. A házacska az autópályán 30 mérföldnyire volt az edzőtábortól. Normál esetben nem lett volna hosszú az út, de a beállt koraesti csúcsban már egy órája zötykölődött a célja felé. Eddig az út háromnegyedét tette meg. Gondolatai a Daviddel folytatott beszélgetés körül forogtak. Azon töprengett, meg merje-e mondani barátjának, hogy mi a legtitkosabb szexuáls vágya. Még önmagának is csak félve merte bevallani, hogy gondolatai David felesége, Victoria körül forogtak. Pár éve sihederként egy Spice Girls hangversenyen látta és kívánta meg Victoriát. Az akkor még független, magányosan élő sztár lány izmosan ficánkoló kebleit, és keményen ruganyos popsiját nem tudta kiverni a fejéből. Azóta, ha magányosan maszturbált, mindig a nő melleit szorongatta képzeletében, ajkaival kemény bimbóit marcangolta, és elélvezni a nedvesen szorongató punciban tett hosszú kirándulás után a vastag farkára húzott izmosánusz barnás rózsaszín gyűrűi mögött a forró végbélben tudott. Ábrándozásából mobilja csengő hangja térítette vissza a valóságba. A kijelzőn látta Coleen képét, így tudta, hogy a barátnője hívja.
- Szia szivi, itt araszolok feléd a csúcsforgalomban. Meg akartalak lepni, azért nem telefonáltam Neked!- mondta a lánynak.
- Szia Wayne! Nem tudtam mi van veled. Ma még nem hallottam a hangodat! - csicseregte a lány hangján a mobil.
- Gondoltam megleplek egy váratlan látogatással. Elmegyünk, vacsizunk egy jót, és közben dumálunk egy nagyot. Képzeld el kaptunk egy meghívást, egy fantasztikus ajánlatot. A hét végén elmehetnénk kirándulni Daviddel és Victoriával! Na mit szólsz? Tedd szabaddá Magad! Ok?
- Hú, ez nagyon váratlan, de nagyon kellemes meglepetés. - válaszolta a lány.
- Gondold végig, amíg odaérek Hozzád! Még fél óra körülbelül, és ott leszek.
- Vigyázz szivem út közben. Várlak nagyon! Amíg megjössz, csinálok valami jó vacsorát is. Itt alszol nálam éjszaka? - kérdezte a lány.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 12. 10. szerda 06:19
10P
#3 listike 2013. 11. 26. kedd 09:14
Egész jól alakul.
#2 Pavlov 2005. 12. 24. szombat 14:43
végre egy történt a hírességekről! nem rossz
#1 Törté-Net 2005. 12. 24. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?