A+ A-

Álmodott kaland

Csöndes, őszi éjszaka volt. Szinte hallani lehetett az ablakon keresztül, ahogy az emberek a száraz, lehullott faleveleken lépkedtek. Az ágyon a fiú egy szál pólóban és alsóban ült. Az arcán még látszott, hogyan csipkedte meg a hideg levegő. Eldobta kényelmetlen, mindennapi ruháit, s felszabadultan olvasott a kis lámpánál, amely ugyan erősen megvilágította a könyv lapjait, de a szobának már csak egy romantikus félhomályt volt képes kölcsönözni. Lassan kinyílt a szoba ajtaja, a kintről jövő fények megvilágították előtte a szőnyeget, és az árnyak halk, topogó léptekkel vándoroltak egyre beljebb. A fiú érdeklődve nézett a fény felé, ahol a lány állt, ritkás fehérneműben, beburkolózva egy finom selyem hálóingbe, amely mindenhol fedett, de sehol sem takart.
- Szia! - köszönt a lány. Nem úgy, mint mikor találkoznak, hanem inkább, mint mikor szeretné magára hívni a másik figyelmét, de fogalma sincs, mit is mondhatna.
- Szervusz! - hangzott a fiú válasza, hasonlóképpen. Becsukta és letette az asztalra a könyvet. Úgy érezte, talált egy sokkal érdekesebb olvasmányt, áttetsző borítóval - Nem fázol? - kérdezte végül.
- Hát... egy picit - szólt a lány, s leült a fiú mellé, közel, mégis egy kis helyet hagyva köztük, átadva a fiúnak a kezdeményezés lehetőségét.
A fiú pedig közelebb ült hozzá, úgy, hogy a bőrük összeérjen.
Gyere, én felmelegítelek - mondta, és kezével simogatni kezdte a lány combját. Közel hajolt hozzá, és várta, hogy felé forduljon. S mikor szemtől szembe ültek, egy lágy, kellemesen meleg puszit ejtett a száján. Utána mélyen egymás szemébe néztek miközben a fiú simogató keze áttért a lány hátára, majd a vállára. A lány lassan lefejtette magáról a hálóinget, és hagyta, hogy az magától essen le róla. Lágyan, a bőréhez simulva csúszott le, mint a szellő, lassan, puhán, végig cirógatva törékeny testét, és a fiú izgalommal telt lelkét. A fiú most újra simogatni kezdte, ezúttal a tiszta, puha, frissen fürösztött bőr tapintását érezhette tenyerével.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.33 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2017. 09. 2. szombat 06:08
Szép - majdnem tökéletes.
#5 zsuzsika 2014. 11. 22. szombat 07:59
Jó.
#4 listike 2014. 05. 30. péntek 08:56
Nagyon jó.
#3 papi 2013. 04. 21. vasárnap 10:06
Jó...
#2 Mz/X 2006. 01. 19. csütörtök 21:57
Szia! Nekem nagyon tetszett, írj még hasonló stílusú történeteket!!! (Esetleg ennek a folytatását ;)...)
#1 Törté-Net 2005. 12. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?