A+ A-

Mea Culpa 3. rész

Ketten maradtunk anyámmal a hatalmas házban, Gizi mama csak főzni járt hozzánk.
Teljes erőbedobással tudtam az érettségire készülni. A frontról egyre rosszabb hírek érkeztek, bátyám rendszeresen írt, így tudtuk micsoda szörnyű dolgok történtek. Szerencsére a bátyám komoly karriert futott be, több érdemérem tulajdonosa volt, és harminchárom évesen az egyik legfiatalabb őrnagy volt a monarchia hadseregében.
1918 júniusában kitűnő erdménnyel érettségiztem, mint ciszter oblátus. Természetes volt, hogy szeptembertől az ország egyik legnevesebb szemináriumában, az az papneveldéjében, mint novícius folytatom a tanulmányaimat. De addig még volt két hónapom, amit szerettem volna kiélvezni. Meggyőztem anyámat, hogy szükségünk van szobalányra, és ő rám bízta a dolgot. Hirdetést adtam fel, nagyon sokan jelentkeztek, szinte kiváltság volt a Mátray házban dolgozni. Egyenként beszélgettem el a jelentkezőkkel, sok ajánlólevelet olvastam. Mindenki a legjobb színben tüntette fel magát, ám amikor közöltem velük, hogy mi mindent várok tőlük sokan megijedtek, és odébbálltak. Végül négy jelöltem maradt, egy több nemzetiségű kis csapat, úgy döntöttem két-két hét próbaidőre felveszem őket.
Először Sára a huszonöt év körüli zsidó lány kezdett, Gizi mama a szövetségesem volt, és ő igazította el az újonnan érkezőket. Elmondta mi a feladatuk, és mivel nyerhetnék el a ház urának jóindulatát. Fontos szabály volt, hogy nem hordhattak bugyit, és éjjel-nappal rendelkezésre kellett állniuk. Ezek a lányok mindent megtettek azért, hogy ezt az állást megkapják, és én ezt aljas módon kihasználtam. Első este Sára felvitte anyámnak a vacsorát, amint visszatért engem szolgált ki, szerettem a konyhában étkezni. Amikor leszedte az asztalt, alá nyúltam, valóban nem volt rajt bugyi. Meglepődött, elpirult, és mozdulatlanul várta mi következik. Megsimogattam a szőrös punciját, és ujjam betoltam a hüvelyébe, hangosan felnyögött. Kiváncsi voltam rá, hogy néz ki ruha nélkül, felszólítottam vetkőzőn le. Láttam nagyon zavarban van, de nem mert ellent mondani. Lasan vetkőzött, először a kötényét vetette le, majd a ruhájából is kibújt. Ott állt előttem meztelenül, csak fekete harisnya volt rajt, amit nem engedtem levetni. Betegesen vékony volt, mellei alig dudorodtak, hosszú fekete haja a vállára omlott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.33 pont (115 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 tiborg 2016. 03. 25. péntek 04:42
Majdnem szadizmus.....
#5 feherfabia 2015. 08. 5. szerda 06:23
Nagyon tetszett a vége!
#4 A57L 2013. 07. 28. vasárnap 05:02
Egész jó.
#3 papika 2012. 05. 5. szombat 15:58
úri kéjenc.
#2 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 21:52
#1 Törté-Net 2005. 12. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?