A+ A-

Váratlan vendég 3. rész

Írta: Miranda Mars (m_mars@lycos.com)
Az eredeti történet a http://asstr.org/~laura címen található: (Laura kalandjai - 284. fejezet)
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2005. május-november
- Unnmmgggmmm! - nyögte Laura. A szája félig a lepedőre szorult, a csípője pedig még mindig bizsergett és mozgott, miközben Joy a punciját szopta. Élénken bólintott, és a fejét elfordította egy kicsit.
- Jó! - kiáltotta. - Siess!
A férfi lecsavarta az üveg tetejét, és olajjal kente be az egész farkát, ami újra életre kelt, megvastagodott, lüktetett, és a vértől valósággal meglilult a vége. Az olaj a lepedőre csöppent, miközben a férfi a szerszámát nedvesítette sietve, és Laura meglepetten jött rá, hogy ez nem is aggasztja. Általában nagyon kényes volt a tisztaságra, de most a vágy annyira felcsigázta, hogy ha egy iszapgödörbe süllyedtek volna, még akkor is akarta volna a folytatást.
- Ohhhhh... kérlek! - hallotta saját nyöszörgését. Nem akart túl gyorsan elélvezni, de tudta, hogy mi fog most történni, és Joy mohó szája különleges gyönyörökhöz juttatta punciját.
Brad, mivel már korábban volt már Laurával egy párszor, ismerte a jeleket. Tudta, hogy a lány mindjárt hatalmasat élvez, és azt is, hogy sietnie kell, ha utol akarja érni. Mielőtt rápattintotta volna az üvegre a fedelét, még az ujjait is jól bekente, és Laura hirtelen azt érezte, hogy két kíváncsi ujj csusszan be a végbelébe, mintha csak előkészítené az igazi menetet.
- Unh! Unh! - nyögte. Hirtelen könnyek csordultak végig az arcán. Siess, kérlek! gondolta. Érezte, hogy remegnek az izmai a karján és a lábán. Egy pillanatra a fájdalom túl erősnek bizonyult, de tudta, hogy pillanatok alatt eltűnik majd, hogy átadja helyét az intenzív élvezetnek. Érezte, hogy a férfi ujjai elengedik a testét, és szinte azonnal kegyetlen, vastag, kőkemény farka veszi át helyüket. A csúszós szerszám a lány fenekébe hatolt.
- Unnnnngghhh! - rándult meg Laura, lágy nyögdécselésbe kezdett, miközben testét birtokba vette a fájdalom és a kibírhatatlan szexuális izgalom. Nem tudta, miért, hiszen Brad vastag, kegyetlenül kemény farka már korábban is volt a fenekében, de ezúttal úgy érezte, mintha egész testét kitöltené és szétfeszítené, mintha a szűk kis hátsó alagút túl kicsi lenne, mintha a kemény rúd testének legmélyebb, lüktető, égő titkaiba hatolt volna. Egyenesen a lepedőbe nyögött, arcán könnycseppek gördültek végig.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (47 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Pavlov 2014. 04. 25. péntek 05:22
Köszi!
#5 A57L 2014. 04. 25. péntek 05:07
A befejezés is frankó.
#4 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 22:37
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#3 Pavlov 2005. 12. 19. hétfő 19:06
Fenn van mind a három, rá lehet keresni, pl. az Író neve címszónál.
#2 Rebyc 2005. 12. 19. hétfő 12:36
érdekelne az első rész is...
#1 Törté-Net 2005. 12. 18. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?