A+ A-

Titkos vakáció az OWK-ban 7. rész - Mentési akció

A börtön a palota alatt helyezkedett el. Sötét komor vastag falu középkori cellába került. Alig fél óra múlva hogy összebilincselve leszállították jött az új parancs a rendelőbe kell vinni.
Ibolya komoran nézte összevert fenekét. A gárdistanő a parancsnak megfelelően otthagyta a beteget. Ibolya hosszasan vizsgálta, aztán megkönnyebbülten magyarázott:
- Hát jól elintéztek, a heréid azonban renden vannak a talpad is rendbe jön nem kell különösebb kezelés, de a feneked hm az komoly. A tárgyalásig itt maradsz, kissé rendbe hozom a hátsódat a folyadékban a fertőtlenítőszeren kívül érzéstelenítő is van. 2 perc múlva nem fog már fájni. Kapsz nyugtatót, altatót és fájdalomcsillapítót. A fájdalomcsillapító persze tilos de nem törődök vele.
- A kínvallatás a legrosszabb ott minden engedélyezett: a paprikás borsos beöntéstől, a makk csalánozásán, verésén keresztül, a hererúgásokig… minden. Persze bírói engedély kell hozzá az most nem lesz. A vallatási ügyet Patricia leállította.
Ibolya néhány nap múlva tudatta úgy 2 hét múlva áll össze a bíróság. Az egy évben kétszer ülésezik. A vád: "súlyos bűncselekmény": hazugság egy nőnek ráadásul előre megfontolt szándékkal ez súlyosbító körülmény. Ibolya szerint talán a börtönt elkerüli, az lenne a legfontosabb. Sok függ az amerikai nőtől ő lesz a vádló Mona a bíró.
Az nem kétséges, hogy ismét megverik 6-100 ütést ír elő a büntető törvénykönyv… az ő esetében a felénél többet kell kiszabni, ha nem volna az amerikai "subleme" akkor talán az egyharmad is elég volna.Nagyobb baj, hogy szemtelenkedésért is panaszt tett azért valószínűleg megpofozzák de az sem kellemes, mert 60 pofont is megítélhet a bíróság.
Van azonban enyhítő körülmény a 100.000 euró adomány ami megérkezett az OWK számlájára.
Péter csak ámuldozott: mi a fene baja van az amerikainak vele és csak Helén fizethetett ennyit, szégyenkezett.
- Hogy Patricia mit csinál nem lehet előre megmondani, teljes amnesztiát adhatna de nem nagyon fog a Goddesse valami nagyfejű talán a pentagonban dolgozik, a CIA-nél valami nagyfőnök, vele nem tanácsos kikezdeni, ha az feldühödik sokat árthat az OWK-nak. Bár szeret ide járogatni talán nem teszi meg, fogalmam nincs miért haragszik rád ennyire az a nő. - hümmögött
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.54 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 04. 1. kedd 05:51
Én se értem mi ez.
#3 papi 2013. 11. 19. kedd 07:49
Nem rossz
#2 nagydee 2005. 12. 21. szerda 13:10
továbbra sem értem, hogy ez a sorozat mi akar lenni...????
#1 Törté-Net 2005. 12. 21. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?