A+ A-

Egy rövid, majd egy hosszú

Nyárvégi este volt. A faluban már csak a lakosokkal lehetett találkozni, a nyaralók mind elmentek már. Kis társaság vidáman beszélgetett néhány korsó búzasör és üres Uniqumos poharak mellett. Egyre gyorsabban egyre sikamlósabb történeteket idéztek fel, és ezeket persze mind önfeledtebb kacagás kísérte. Aztán, ahogy ez lenni szokott, akadozott a társalgás és mindenki társát átkarolva útnak eredt a sötét falun át a szálláshely felé.
A Lány kétrészes pizsamában volt. Középhosszú barna haját kibontotta és halvány mosollyal a szája szögletén odalépett a Fiú mellé, aki a földre tett matracon ült egyenes derékkal és arcát a Lány felé emelte. A feje a lány csípőjéhez ért. A fiú kinyújtotta kezeit, és mindkét tenyerét könnyedén ráhelyezte a lány derekára és alig érezhetően húzta maga felé. A lány jobb kezével előrehulló hajszálait emelte el az arca elől és közben a Fiú felé fordulva leereszkedett ölébe úgy, hogy lábait a szerelmese mögött fonta össze.
Szerettek így ülni. Volt, hogy csak úgy ruhában és hát volt, hogy ruha nélkül összebújtak, élvezve a másik bőrének érintését. Ilyenkor a fiú csuklójával és alkarjával simította végig a lány hátát, bizsergetően élvezte finom bőrének simogatását, a lány bőrének illatát. Egyszer-egyszer szex közben is megálltak ebben a pózban és titkaikat egymásba csúsztatva beszélgettek, suttogtak csöndben, előre-hátra hintázva, csöndben ringatózva. Amikor a Fiú megfeszítve gátizmait megmerevített és megvastagította a másikban amúgy is duzzadó vesszőjét, illetve a Lány a tövétől a csúcsáig ágyékával megszorította, majd így tartotta hosszan a benne pihenő Bobot, úgy tettek, mintha nem is tudnák, hogy miért szalad át a kéj a másik egész testén. Néha nehéz volt nem vad kívánós lovaglásba csapni át, hiszen olyan puha, nedves, finom, forró volt mindig a lány ágyéka és olyan erősen, ingerlőn tartotta Bob (így nevezték egymás között a Fiú hímvesszejét) a Lányt. Persze ez is megtörtént időnkét, és egyikük sem bánta, ha a beszélgetésnek így szakadt vége.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.55 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 02. 23. vasárnap 19:22
Aranyos.
#2 papi 2013. 04. 22. hétfő 05:22
Egész jó
#1 Törté-Net 2005. 12. 15. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?