A+ A-

Egy asszony és a testedzés

38 éves nő vagyok.
Férjemmel elég unalmas házasságunk volt, amúgy megvoltunk. Szexuális életünk alig volt, ő 48 éves 1-2 havonta volt szex. Én igyekeztem a testemet karban tartani, bár nem voltam karcsú hanem inkább nagymellű, asszonyos alkat, aki hízásra hajlamos. A melleim 105-ös méretűek. Ezért rendszeresen járni kezdtem - egy héten kétszer- aerobikra egy sportcentrumba. A férjemet nem zavarta, nekem jólesett. Szerencsére jó társaság volt, mégha én az idősebbek közé is tartoztam, azért voltak sokan korombeliek. Aki vezette a tornát Ági volt, egy 40 körüli nagyon klassz nő, össze is barátkoztunk. Lényeg hogy nagyon jól éreztem magam, a tornát is szerettem, zavartalanul ugráltam, mozogtam, mivel természetesen csak nők voltak, nem zavart ha a nagy melleim ugráltak, fenekem látszott. Torna után lefürödtünk, aztán öltözés és jóérzéssel mentem haza.
Közös öltöző és fürdő volt, persze külön a női és férfi rész. Ugyanis volt sok férfi, akik kondizni jöttek a szomszédos terembe. Általában fiatalabbak persze. Szóval a közös öltözések, fürdések alkalmából sokat beszélgettem Ágival, aki mondta, irigyli a mellemet. Neki kisebb keményebb volt, viszont izmos karcsú teste. Beszéltünk a szexről, elmeséltem milyen gyér a szexuális életem.
Egy ilyen alkalom után öltözni kezdtünk - Ági a fülembe súgta hogy vigyázzak a bal szélső fogassal, mert ott mögötte a falon van egy kis luk ami a fiú öltözőbe végződik, itt szokták kukkolni a fiúk a nőket. Aki ott öltözik azt teljesen látják. Mondom neki már többször is öltöztem ott. Erre nevetett, akkor a nagy cicijeid már ismerik.
A dolog megragadott bennem. Az öltözőből kimenve mindegyik fiúra úgy néztem, hogy na ez is már ismeri az egész testem. A férjemen kívül alig volt kapcsolatom mással, nem voltam járatos a szexben lévén nem vagyok fiatal. Ha egy fiú rámnézett, már arra gondoltam ez is látott. Elmeséltem ezt Áginak, aki nevetett: mit zavartatod magad? És akkor mi van? Én van hogy direkt ülök oda. Elmesélte, hogy van egy fiúja aki ilyenkor a kondiban gyúr, ő mesélte a dolgot és volt többször hogy a férfiakkal őt kukkolták éppen. És hogy őt is meg a fiúját is ez nagyon izgatja.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (81 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 A57L 2013. 07. 12. péntek 06:16
Nagyon jó.
#7 v-ir-a 2011. 12. 28. szerda 00:11
érdekes, izgató,jó...
#6 Bratyó 2005. 12. 14. szerda 17:54
Még hogy nem érdekelt senkit?
#5 yorka 2005. 12. 14. szerda 16:24
Állati jó! Csak így tovább!
#4 Vera 2005. 12. 14. szerda 12:18
Köszi!
A hétvégés sorozat harmadik részét azért nem küldtem el mert azthittem nem érdekel senkit.
Remélem az írásaim azért valakiknek tetszenek, köszönet nekik.
Sziasztok
Vera
#3 Sasha 2005. 12. 13. kedd 08:35
Nagggyon jó! Izgi
#2 banurr 2005. 12. 13. kedd 08:14
Szia Vera!
A hétvégés sorozatból lemaradt a vasárnap!!! Nem történt semmi vagy hiányzik az "ihellés" hozzá??
Tehetünk valamit a folytatás érdekében??....:D
Tudod...hozzám fordulhatsz bizalommal ilyen ügyek megoldásában...:D
#1 Törté-Net 2005. 12. 12. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?