A+ A-

Házmesterné lánya 7-8. rész - Nóri beavatása

Nóri egész héten lázban égett. Sokat pózolt a tükrök előtt, próbálgatta az RSG-s pozitúrákat, olyan nyakatekert mozdulatokat, amiket én meg sem próbálnék. Az álló spárgáját látva fülébe súgtam: Ez lesz a kedvence Jancsi bácsinak. Ő csak mosolygott és tovább gyakorolt.
El jött a nagy nap, Nórika is ruhát kapott, egy rózsaszín csipkeruhácskát a megfelelő körítéssel. A kislány sugárzott a boldogságtól és szenzációs képek készültek. Mikor előrukkolt az álló spárgájával az öreg majd elájult. Én csak néző voltam ezen a napon, de istenemre benedvesedtem rendesen.
Jancsi bácsi letette a gépet megsimogatta Nóri arcát, puszit nyomott a buksijára, hóna alá nyúlt és felültette az asztalra, végig puszilgatta a meztelen kis testet, megnyalogatta a kis emlőket, kicsit szopogatta, puszikat nyomot a kislány pocijára, fölemelte a lábakat és széjjelebb nyitotta. Nóri kapcsolt és szép spárgába nyitotta combjait, szabaddá téve puncikáját. Az öreg áhítattal nézte, majd csókolgatta a kis szőrtelen punikát. Miközben a hugim puniján siklott az öreg nyelve, az ujjaim az enyémmel játszadoztak. Magamra voltam hagyva, de nem bántam, mert a látvány örömmel töltött el. Jancsi bácsi hosszúkat nyalt, a popsilyuktól a csiklóig, nem sietett, de nem bánta senki. Rátapadt teljes szájával a punira úgy szopta a domború csupasz szeméremtestet. Nórika hol a bácsit, hol engem figyelt, a szemembe nézet és huncutul mosolygott.
- Csodás vagy hugi! - mondtam, miközben közelebb mentem.
Megsimogattam a buksiját és megpusziltam.
- Tetszik ez a játék.
- Igen.
- Örülök.
Az öreg összezárta a kislány combjait a szerszámára szorítva azokat, és ütemes mozgásba kezdett.
- Nézd, milyen jópofa, ahogy kibukkan a feje!
- Hi-hi, furi, hihi!
A kislány lenyűgözve figyelte a combjai közt fel-fel bukkanó makkot.
Nem tartott soká, hogy az öreg - nagyokat nyögve - húgom hasára élvezzen. Hosszan csapódtak a spermasugarak Nórika testére.
- Jancsi bácsi! Még nem is volt a számban a fütyije... - szólt Nóri miközben a testéről ujjaival összegyűjtögetett anyagot nyalogatta kezéről.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.18 pont (101 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2013. 08. 10. szombat 04:19
Elég jó.
#4 Ede 2008. 01. 31. csütörtök 18:31
Nekem tetszik minden rész eddig! Élvonal beli!
#3 mkls 2005. 12. 12. hétfő 18:52
jó, de kurva rövid
#2 abrakadabra 2005. 12. 10. szombat 23:32
nagyon jóóó:) 10!
#1 Törté-Net 2005. 12. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?