A+ A-

Az este esete

Hosszu idő után végre házat vettünk. Kétszinteset, a kölykök miatt. Ám pénzünk nem állt arányban még az elképzeléseinkkel. Na persze - mondhatnánk. Fennt a gyerekszobák álltak, sokáig csak falak formájában, meg egy hevenyészet hálószoba. Aztán lépésről lépésre lakhatóvá lett minden, még ha nem is tökéletesen. A kölykök nyaranta el-eltűnnek nagymamájukhoz vidékre sokszor hetekre. Ilyenkor tudtunk egy kicsit jobban haladni a házon, és hát a szerelmeskedésre is szabadabb lehetőség nyílik szemben az év egyéb időszakaival.
Valamilyen nyári rendezvényről érkeztünk haza egyszer egy barátunktól jövet, ahol pezsgőzés volt köszöntővel meg ünnepléssel, egy kert végében lévő hűvösödő szabadtéri teraszon. Kissé átfázva de tökéletes éberséggel feküdtünk az ágyba még kettőkörül is otthon. Tévézéssé fajult az éberség. A végén pedig jobb műsor hijján a szexcsatornánál kötöttünk ki. Váratlan téma. Én még elég dermedt voltam a hüvöstől, és örültem, hogy egy kicsit átmelegedhetem a takaró alatt, Andi a nejem akit gyakran néztek egyébként a hugomnak is a némi korkülönbség okán, azért ennél vérmesebben reagált. Fázósan átnyúlva a takaró alatt, a másik takaró alá, óvatosan leráncigáltam a bugyiját a látottakra való reagálásképpen, és finoman cirógatni kezdtem ott neki. Általában valahogy lassabban melegedik be szexuálisan, így ráérősre vettem a figurát. Finoman cirógattam, hol a csiklóját meg-megérintve, hol köröztem körülötte. A képernyőn épp valamilyen csapat-szex zajlott. Egy amerikai tán - rögbi - csapat elégített ki egy erre vállalkozó kedvű lányt a gyepen, és azt hosszasan ecsetelték a közeli felvételek, amint egyszerre három-négy férfi is kezelésbe veszi a nőt, aki ennek szemmel láthatóan szívből örül, már ahogy a mosolygós arckifejezésről és a szenvedélyességéből látni lehetett.
Valamit dumáltunk épp a film kapcsán, hogy milyen már, ennyi pasi meg egy nő, meg hasonlók, amikor egyszercsak azt mondja, hogy: - bocs, ne haragudj - félretolta a kezem a takaró alatt és valami őrületes masztiba kezdett már a takaró mozgásából ítélve, majd pár pillanat múlva, már az élvezésének a jellegzetes de számomra mindig izgató hangjait hallottam feltörni belőle, zihált, fujtatott remegett... majd nagy sokára, annyit hozzátett, hogy: - mégegyszer bocs, de tudod úgy beizgultam...
A film szerintem még a közepén se nagyon járhatott, amikor kicsivel később az iménti jelenet megismétlődött, azzal, hogy most még az előbbinél is rövidebb idő alatt jutott el csúcsra. Tökre hülyének érzetem magam, mert amikor arrafelé járt a kezem még, nem izgult fel, és amikor megint arra akartam kanyarodni, addigra már tolta is félre kezével az enyémet, és némi mozgolódás után már végzett is magával. A harmadik ilyen villámorgazmus utáni beszélgetéseinkből aztán kiderült, hogy a többes szexnek ez a változata, a több pasi egy nő felállás ez kiakasztóan hat rá. (eddig nem tudtam) Hosszas faggatódzásomra részletekből összerakható módon az jött ki ott éjszaka, (miközben a fiúk a lány hasára meg mellére élveztek a filmen és a kezem ismét eltolva, még egy gyors elélvezésre futotta azért neki erejéből...) szóval titkos szexálmai között szerepel egy dédelgetett de soha megvalósulásig el sem menő történet amelyben ő mint főszereplő nő szórakoztat egy rakat pasit... de aztán ahogy ez kimondódott, rögtön le is tromfolt vele, hogy ez csak izgatja, mint elvi dolog, de ő persze soha sem csalna meg csak egy kis szexkicsapongásért... erre megnyugtattam, hogy engem márpedig nem bántana, ha egy ilyesmiben valóságosan is benne lenne. Persze ha én is ott vagyok, és csupán láthatom... Visszakérdezett vagy kétszer is... És én őszintén megismételtem mindkétszer ezt, és hogy valóban így is érzem, hogy ha neki ez a vágya, akkor nosza, most még alig múlt harminc mikor próbáljon ki egy ilyet... erre ő: ha ilyet mondok, biztos azért van mert én nem is szeretem őt.
Mire megnyugtattam, hogy pont azért mondok ilyet, mert szeretem. Szeretem, és tudom, hogy ez nála egy szexuális izgalom, és tudom nem párosulna azzal, hogy innentől fogva egy buszmegállóban is akár megcsalhat egy hadsereggel, és különben is ez nem venném megcsalásnak, pusztán egy-két akció, amelyben ő adott esetben nagyon jól érezné magát, és nekem meg épp ez a célom, és ha neki ehhez sok pasira van szüksége, akkor gyerünk, és egyébként sem szeretném őt kisajátítani, mert a szerelem nem egy rablánc, ha nem a másik szeretete, amibe a vágyai is épp úgy beletartoznak, és ha épp meg akar kóstolni másik gyümölcsöt, vagy akár többet is egyszerre, akkor nem kell hazudozni, meg alakoskodni, de elfojtania sem, mert engem egyáltalában nem zavar, sőt kifejezetten izgatna, ha látnám, hogy kiakad és leakad, egy sorozatos élvezés alanyaként.
Hitetlenkedni kezdett, és Magdival jött, hogy egyszer kidumálták ők a pasikat, és hogy Magdi is sok-pasis álmokat kergetett akkoriban, aztán egyszer bele is ment egy ilyen sok férfiból álló szexbe pár éve, a férje tudtával meg rábeszelésére, és hát válóper lett a vége,(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 vakon54 2017. 09. 15. péntek 23:24
Az egyik baka az énvoltam.
#10 ttFla51ixbAr 2015. 01. 17. szombat 10:03
Egyik kedvenc történetem, szeretem, ahogy leírja a fiatal, kanos katonák élvezkedését és az átlagosnál nagyobb ondóspricceket. Dugtam már én is katonával, (igaz én egyszerre csak eggyel smile ) de tényleg fantaszikus mennyiségű ondót lőtt ki a hosszú szexmentes időszakot követve.
#9 ttFla51ixbAr 2015. 01. 17. szombat 09:41
Egyik kedvenc történetem, szeretem, ahogy leírja a fiatal, kanos katonák élvezkedését és az átlagosnál nagyobb ondóspricceket. Dugtam már én is katonával, (igaz én egyszerre csak eggyel smile ) de tényleg fantaszikus mennyiségű ondót lőtt ki a hosszú szexmentes időszakot követve.
#8 listike 2014. 05. 3. szombat 07:25
Hülyeség.
#7 A57L 2013. 10. 4. péntek 04:17
Nem rossz.
#6 papi 2013. 05. 28. kedd 08:07
Egész jó
#5 v-ir-a 2013. 04. 26. péntek 22:04
milyen jó az ilyen "bátyus" smile tetszett nekem is...
#4 sarmos 2010. 02. 19. péntek 02:50
jo
#3 Nem Mondom Meg 2007. 04. 10. kedd 20:53
Edig ez a legjobb, amit olvastam... Helyenként olyan, mintha tényleg megtörtént volna.
#2 ts 2005. 12. 11. vasárnap 00:13
gratulálok nagyon jó!
Csak igy tovább
#1 Törté-Net 2005. 12. 3. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?