A+ A-

Egy szerelmes éjszaka a nyugaton

"Már megcsókolták egymást ezelőtt, meg is érintették, de így még soha. Most már tudják, hogy szeretik egymást, és ez mindent varázslatossá tett.
Az ajak, amelyekről álmodozott, most birtokba vette az övét, de nem gyengéden, hanem követelőzően. Emily nem igazán értette, miért követel tőle a férfi, de azt akarta, hogy megérintse.
Josh nyelve a szájában kalandozott - incselkedett vele, visszavonult és előretört. Ajkát, állát és nyakát harapdálta. Kezével végigkutatta testét a vékony szöveten keresztül, és megérintette alatta a bőrét.
Ügyesen bánt ujjaival, és kigombolta a hálóinget. Ránézett, és ebben minden benne volt, ami Emilynek kellett. Mindig ezt akarta.
Amikor legördült róla, a takaró leesett, és meglátta, mennyire felizgult a férfi. Egy pillanatig levegőért kapkodott, olyan nagynak és durvának tűnt - túl férfiasnak.
Josh lassan kinyújtotta a kezét, és tenyerébe vette egyik mellét. Az érzés fantasztikus volt, főleg, mikor hüvelykujjával a mellbimbóját dörzsölte. Emily az arcába nézett, és látta a tiszteletet, a gyengédséget, a szerelmet, mindent, amitől saját érzései még mélyebbek lettek. Ívben behajlította a hátát és a tenyerének feszült.
- Josh - suttogta -, ezúttal ne ébressz fel.
A férfi megdöbbent.
- Ne ébresszelek fel?
- Tudod, hányszor álmodtam már erről a pillanatról? Mondd meg, mutasd meg, mit kell tennem.
A férfi szeme elsötétült, és másik kezével magához húzta, majd birtokba vette ajkát.
Ajkát harapdálta, ugyanakkor a bőrét simogatta. Emily reszketett, kezét végigfutatta a férfi testén. A lámpa fénye megvilágította mellkasát, és sötét hajába arany csíkokat varázsolt. Amikor Emily az erős izmokat fedezte fel, Josh megremegett. A lány ujjai bőrének feszültek, bebarangolták mellkasának szőrzetét, így ismerkedett a testtel, amiről eddig csak álmodott.
Átölelte a férfit; Josh arcát a lány hajába temette. Mély levegőt vett, és végigsimította rajta arcát.
- Olyan az illatod, mint a napfény - suttogta.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.78 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 zsuzsika 2015. 02. 9. hétfő 10:58
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2005. 12. 3. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?