A+ A-

A játék 2. rész - A folytatás...

A következő hetem különös izgalomban telt. Egyrészt vágyakoztam is a hétvégére másrészt nem is, mert nem volt mindig olyan jó. Anyuval is volt egy rövid konfliktusom, hogy miért megyek el megint egész hétvégére, de aztán elengedett. (ha tudná hova megyek!)
Először úgy gondoltam, nem mondom el senkinek, hogy mit csináltam, hol voltam. Aztán rájöttem, hogy ez mégsem jó, mert akkor, ha nem viszek magammal senkit, akkor örökké rabszolga maradok. Ez nem tuti megoldás..
Egy chatszobába szoktam feljárni esténként, ahol kialakult már néhány felszínes ismertségem is, és volt néhány fiú is ott. A chaten, privátban meséltem el néhányuknak, hogy hol is voltam, és mi is ez. Felcsigázva hallgatták a történeteket, és ketten is úgy voltak vele, hogy lehet, hogy eljönnének velem. Aztán persze mindketten visszakoztak így nem volt senki.
Aztán péntek este, amikor már készültem a másnapra, az egyikőjük újra felhozta a témát, és azt mondta, hogy jó, eljön. Megjegyzem, korábban még sosem találkoztam a chatről senkivel. 18 éves magas, barna hajú srácról van szó, aki valahonnan vidékről jött el, hogy majd részt vehessen a játékban.
Másnap reggel csodák csodájára eljött, így együtt mentünk el a megbeszélt helyre. Ahonnan megint következett a szembekötös kocsikázás. Most nem tartott olyan sokáig az út mint múltkor, úgy éreztem, de mivel a ház, ahol voltunk belülről ugyanolyan volt ezért feltételeztem, hogy ugyanott vagyunk.
Nekünk is ki volt utalva egy szoba az első éjszakára, (péntekre) de mivel mi csak reggel jöttünk, ezért nem volt rá szükségünk. Szóltam a herceg szolgalányának, hogy hozzon az új rabszolgámra karperecet, amit meg is kapott hamarosan, és megparancsoltam neki, hogy vegye le a ruháit. Amikor levette elképedtem, ugyanis ekkora farokkal még életemben nem volt dolgom. Meglehetősen formás és méretes szerszáma volt. Én is levetkőztem, mert addig nem kaphattam vissza a bugyimat legálisan, amíg be nem jelentem a gazdámnak, hogy új rabszolgám van. Persze azonnal felágaskodott a nagy szerszám, de én csak rácsaptam egyet, jó erőset, többet nem adtam most neki.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.13 pont (53 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 Andreas6 2017. 08. 19. szombat 09:49
Számomra elég furcsa, hogy szabad akaratából valaki elmegy oda, ahol többször is megkínozzák. Szexhez enélkül is hozzá tudna jutni. Mindegy. Nagy az Úristen állatkertje!
#8 A57L 2014. 03. 10. hétfő 05:34
Ez se rossz.
#7 Hella 2008. 03. 22. szombat 23:29
Elég furcsa, hogy az új rabfiút először Tominak hívják, majd Petinek, a legvégén pedig újra Tominak.
Egy kicsit hülyeségnek tartom ezt a tetoválós-számozósdit.
Az 1. és 2. rész között nincs túl nagy különbség, gyakorlatilag ugyanaz a kettő, vagyis azt akarom mondani, hogy nincs semmi újdonság ebben a részben.
Amúgy tetszik, de lehetne jobb is.
#6 Hegylakó 2006. 08. 3. csütörtök 02:10
Örülök, hogy tetszik:)
#5 sm 2006. 07. 27. csütörtök 23:35
Nagyon jó, várjuk a folytatást!
#4 Hegylakó 2006. 05. 3. szerda 02:00
Írogatom a folytatást, de így, hogy senki nem véleményezi a története(i)met, nem tudom, hogy érdemes-e...
#3 Hegylakó 2006. 01. 27. péntek 03:36
Érdekesen bőbeszédű hozzászólás... bővebb vélemény, kritika, valaki? (öhm, ez jól jött ki, a valaki igazából nem neked szól:)
#2 valaki 2005. 12. 6. kedd 19:01
kellemes
#1 Törté-Net 2005. 11. 29. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?