A+ A-

Elrablásom... 2. rész

Eltelt pár nap amikor egyszer csak bejött a cellámba a Mester. Azt mondta most folytatódik a kínzásom és keresek nekik sok pénzt. Rámparancsolt, hogy tisztálkodjak. Megtettem. Amikor befejeztem rámtett egy nyakörvet és hátrakötözte a kezeim úgy, hogy a csuklóimat felhúzta a hátam mögött és a nyakörvhöz csatolta. Ettől kiemelkedtek a melleim. Mielőtt kimentünk volna a cellából elémlépett és két ujjával durván benyúlt a puncimba. Elkezdett felfelé húzni, én ettől lábujjhegyre álltam. Megcsókolt. Nem mertem ellenkezni. A fülembe súgta, hogy nagyon jó kis ribanc vagyok és öröm engem kínozni. Pórázt tett a nyakörvemre és kivezetett a cellámból. Végig mentünk a folyosón és lementünk egy lépcsőn. Egy nagy ajtóhoz értünk. Az ajtó kinyílt. Az ütő is megállt bennem. A teremben legalább százan ültek, asztaloknál és éppen ettek. Nők és férfiak vegyesen. Én ott álltam teljesen meztelenűl megkötözve. Megpróbáltam megállni még az ajtó előtt de a Mester nagyot rántott a pórázon. Amikor beléptünk nagy ováció és elismerő megjegyzések fogadtak. Egy színpad felé mentünk. A színpad tele volt különböző szerkezetekkel és kínzásra alkalmas eszközökkel. Amíg mentünk a színpad felé észrevettem, hogy a pincérek velem egykorú lányok. Ugyanúgy meztelenek voltak, mint én. Felmentünk a színpadra. A Mester a közepére állított. Azt mondta álljak nagy terpeszbe. Ott hagyott egyedül és lement ő is enni. Én ott álltam szét tett lábbal és kopasz puncival. Nagyon szégyelltem magam és megalázó volt ott lenni. Ekkor fogott el a kétségbe esés, mert rájöttem, nem vagyok más mint egy tárgy. Nem érdekel senkit mit érzek. Amikor befejezték a Mester feljött a színpadra és elkezdett beszélni a vendégekhez.
"Kedves vendégeim. Bemutatom új szerzeményem. Nikinek hívják és azért van itt, hogy megkínozzuk, és a kedvünkre tegyen mindenben. Nem régen vesztette el a szüzességét, de a szája még szűz. Majd a mai nap folyamán lehet rá licitálni, ki legyen az első, aki a szájába teszi a farkát és beleélvez. De még előtte sok érdekes kínzást kipróbálunk rajta. Akkor kezdjük is."
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.04 pont (28 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 10. 22. vasárnap 07:34
Miért nem lehetett úgy befejezni, hogy elkapják és lesittelik a szemétládákat? Nem túl valószínű, de legalább a fantáziában elkaphatnák az effajta söpredéket!
#7 A57L 2014. 03. 19. szerda 05:53
Jó kis írás.
#6 papi 2013. 08. 17. szombat 05:41
Nem az én stílusom
#5 valaki 2009. 01. 25. vasárnap 01:31
Szerintem nagyon jó az 1. és a 2. rész is.
Bobo ajánlom az 1. rész elejének elolvasását,de ha nem akarod akkor idézhetem is: "Ez az eset 14 éves koromban esett meg velem." Sztem gondolkodj előbb és utána mondj olyanokat,hogy olyan mintha egy 12 éves írta volna :-)
Nekem tetszett és igaz,hogy vannak jobban megfogalmazott történetek,de ez azon kevesek egyike ami jó is :-)
#4 Bobo 2006. 06. 6. kedd 20:05
Ez egy nagy kalpag .... A stílus az kb egy 12 évesé, az általános iskolában írnak így fogalmazást.
Teljesen irrális, abszolút brutális, semmi izgató nincs benne, gusztustalan.

#3 Joco 2005. 12. 3. szombat 17:23
Szerintem nagyon jó. és Ati többi írása is tetszik. Remélem ír még jónéhányat.
#2 Hegylakó 2005. 11. 27. vasárnap 22:06
Hát.. nem tudom. Jó és izgató, de azért valahogy, olvastam már ennél jobb történeteket is.
#1 Törté-Net 2005. 11. 22. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?