A+ A-

Eszelős szenvedély

A nő belépett a lakásba. Még nem járt a férfinél. Körbevezette a helyiségeken. A konyhaszéken helyet foglalva ásványvizet ittak, közben beszélgettek. Tapintható volt köztük a feszültség, habár mindketten könnyednek akartak látszani. A nő levette lábáról a szandált és belépett a szobába. Ahogy átlépte a küszöböt, kicsit megbillent és a férfinek ütődött, egymásra néztek. Zavart nevetés csattant fel. Nem szóltak egymáshoz, de a tekintetük egymásba fonódott, ahogy egymásra néztek, némán kommunikáltak egymással. A férfi türtőztette magát nem merte megérinteni. Visszatartotta a tudat, hogy nem szabad megtennie az első lépést. De így volt vele a nő is. Soha nem volt még fiatalabb férfival.
Sok év volt köztük a nő javára és ez komoly gátat okozott közöttük. Mindketten vágytak a másikra. Ismerték egymást belülről, hisz régóta leveleztek már egymással. Tudták egymás kis és nagy titkait, ez azonban mégis más helyzet volt. Ahogy szemben álltak egymással, szinte ledermedtek. Egyre jobban nőtt a feszültség. A férfi érezte a nő illatát. Megrészegítette. Közelebb hajolt hozzá, gondolta lesz, ami lesz, most megcsókolja. A nő zavarba jött a hirtelen mozdulattól és elfordította a fejét, nem engedte az ajkakkal megközelíteni az övét. Rettentő zavarba jött, elpirult. A férfi csak állt, semmilyen testrészével sem ért a nőhöz. Csak az arcával követte a mozgását. Mint finom radar érzékelte a szemben álló minden rezdülését.
A nőben hatalmasra nőtt feszültség. Hadakozott magával, mit is kéne tennie. Az ész és érzelem hadakozott egymással. Kezdtek benne az érzelmek felülkerekedni. A szenvedély, mely a testen eluralkodik. Lassan és alattomosan betölt a minden zugot. A szenvedély, amelynél kevesebb jobb dolog van a világon. És hatalmába vette az érzés. Eszelősen kívánta a férfit. Már csak pillanatok voltak hátra, hogy megadja magát. A férfi érezte a tépelődést, kivárt, tudta, hogy nem menekülhet előle a másik. Itt és most birtokba fogja venni, csak idő kérdése. Kivárt.
Picit mozdított fején a nő felé és látta, hogy nem fordulnak tőle el. Lassan ráhajolt az ajkakra. Pici leheletnyi érintés, de ettől átszakadt a gát közöttük. A nő résnyire nyitotta ajkait és érezte, amint betalálnak hozzá. Lágyan csókolták. A nyelv végigtapogatta az ajak ívét. Apró harapdálások sorozata következett. Végül érzéki nyelves csókban forrtak össze. Elindultak a kezek is felfedezőútra.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.5 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 zsuzsika 2015. 10. 28. szerda 07:46
Közepes.
#2 listike 2014. 03. 14. péntek 05:53
Olvastam már jobbat is.
#1 Törté-Net 2005. 11. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?