A+ A-

Egy álom amely még megtörténhet

Ez a történet nem egy megtörtént eseményt ír le, de nagyon szeretném, ha mindez megtörténne velem és a feleségemmel. Gondolatban természetesen már sokszor megtörtént. Esténként, amikor lefekszem számtalanszor elképzeltem már, sőt sokszor szeretkezés közben azt képzelem magam elé, hogy feleségemet egy idegen férfi bassza, vagy egy másik nő pináját nyalja. Ezek a gondolatok mindig felizgatnak és az nagyon jó érzés. Nem vagyunk már fiatalok (ötven felettiek vagyunk), de a szexuális fantázia nincs korhoz kötve.
Íme az elképzelt történet:
Reggel a szokott időben mentem el dolgozni, feleségem - ugyanúgy mint máskor - még aludt. A munkahelyemen egymást érték a kellemetlen, rossz hírek, úgy éreztem, ezt a napot ki kellene hagyni. Olyan kilenc óra körül úgy döntöttem, hogy hazamegyek (megtehettem, mert olyan beosztásban dolgozom).
Kb. féltízkor értem haza, halkan nyitottam ki az ajtót, hátha alszik még a feleségem és ne ébredjen fel. Amint beljebb megyek, kéjes női hangokat hallok a hálószobából. Az ajtó be volt csukva. Egy darabig hallgatóztam az ajtó előtt, hallottam feleségem kéjelgő hangját (olyat, mint amilyen akkor hallat, ha a pináját nyalom), de azon kívül is jött ki hang, de nem tudtam azonosítani.
Benyitottam a hálóba és a következő kép tárult elém: feleségem hanyatt fekszik, lábait szétrakja és a szomszéd Zsuzsa feleségem lábai között van négykézláb és nyalja feleségem pináját. Zsuzsa az ajtónak háttal van és borotvált pinája éppen én felém nézett. Mellettük az ágyon három különböző műfasz hevert. Az ajtónyitás zajára szétrebbentek és néma csönd lett a szobában.
Először Zsuzsa tért magához a meglepetéstől és mondta, hogy szívesen elmagyarázza ő a helyzetet:
Mintegy két hónappal ezelőtt egyik délelőtt a feleségem átment hozzá, hogy valamilyen fűszert kérjen kölcsön. Bementek a szobába, ott azonban a tévében egy szexfilm ment. Feleségemnek Zsuzsa elmagyarázta, hogy délelőttönként rendszeresen szokott masztubálni, mert azt vette észre, hogy ha délelőtt maszturbál, akkor este a férjével való szeretkezéskor sokkal nagyobbakat tud élvezni. Miközben ezeket mondta a feleségemnek, kigombolta a pongyoláját (alatta teljesen meztelen volt) és kezével a saját pináját kezdte el simogatni. Azt mondta feleségemnek, hogy vetkőzzön ő is le, és ő is simogassa magát, sőt az is nagyon jó lenne, ha egymást is simogatnák.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.8 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 01. 10. vasárnap 14:04
Nagyon de jó írás.

10 Pont!
#5 A57L 2013. 10. 13. vasárnap 05:02
Egész jó.
#4 lobogos 2012. 08. 6. hétfő 15:43
hát igen
#3 robin 2004. 07. 22. csütörtök 11:00
Szerintem nagyon jó!Folytasd!
#2 tilto 2002. 12. 24. kedd 17:18
Elég nagy mese az egész. Ennél jobbat is olvastam már.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?