A+ A-

Beavatás 5. rész - Joli

Eszter úgy gondolta rám fér egy kis pihenés, volt a hegyekben egy háza. Autóval mentünk, barátnőm nagyon jól vezetett, útközben is sokat beszélgettünk. Eszter nagyon művelt intelligens nő volt, órákig tudtunk beszélgetni, azonos hullámhosszon voltunk, úgy éreztem, mintha ezer éve ismerném. Későn értünk a házhoz, szerencsére Eszter táviratozott, így a házvezető nő várt minket. Mosolyogva jött elénk, csinos, huszonöt év körüli szőke, molett nő volt.
- Bálint bemutatom a házvető nőmet, Jolit.
- Joli bemutatom a kersztfiamat, pár napig itt marad, nekem sajnos holnap korán reggel el kell utaznom a cég ügyeit intézni. Mindenben a rendelkezésére áll, és minden kívánságát teljesíti.
A nappali hatalmas tükrében látom, hogy összekacsintanak a hátam mögött.
Másnap reggel Eszter korán elment, kicsit lustálkodtam, de nagyon éhes voltam, muszáj volt reggelit keresnem. Csak egy alsónadrágot vettem magamra és leballagtam a konyhába.
- Jó reggelt Bálint úr, mit kér reggelire? - Láttam kíváncsian mér végig.
- Jó reggelt Joli, kérem ne urazzál, és ha lehet tegeződjünk, egyébként egy hatalmas sonkás, hagymás rántottát ennék.
- Foglalj helyet, rögtön kész lesz.
Amíg a rántottámmal foglalatoskodott alaposan szemügyre tudtam venni. Joli egy ízig-vérig bögyös-faros falusi lány volt. Mezítláb volt, vékony világos térdig érő szoknya, és fehér blúz volt rajt, szőke haja a feje tetején kontyba volt feltűzve. Ahogy elém tette a reggelit hatalmas mellei majdnem kibuktak a vékony blúzból. Néhány pohár jó vörös borral öblítettem le a rántottámat, amíg ettem Joli sürgött-forgott, tette a dolgát a konyhában. Fogadni mertem volna, hogy nem visel bugyogót, elég volt ezt elképzelnem, és éreztem merevedésem van.
Odajött, hogy elvigye a tányért, és ahogy az asztalra hajolt a lába közé nyúltam. Mozdulatlanná vált a meglepetéstől, aztán kidudorodó alsómra pillantott, és elmosolyodott. Kicsit széttette a lábát, valóban nem volt rajt bugyi, ujjam a forró, nedves puncijába csúsztattam. Keményen megujjaztam, hangosan nyögött, lehúztam a szoknyát, és a blúzt róla. Én is kiléptem az alsó nadrágomból, a feneke alá nyúltam és az asztal szélére ültettem. Hanyatt döntöttem, lábait szétfeszítve, tövig betoltam kőkemény szerszámom a forró, nedves lyukba, és vadul baszni kezdtem. Kicsi, zaftos pinája volt, úgy illett rám, mint egy kesztyű.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.48 pont (125 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 szekely18 2015. 08. 23. vasárnap 23:06
Nagyon szép!
#7 listike 2014. 08. 7. csütörtök 19:27
Nayon szép vlt.
#6 A57L 2014. 02. 21. péntek 04:54
Egész jó.
#5 papi 2013. 10. 23. szerda 08:38
Kicsit zavaros, de nagyon jó.
#4 tiborg 2010. 10. 30. szombat 08:30
15 eves gyerek par pohar bort iszik reggelire???!! aztan tanitja a 25 eves Jolit hogyan kell fejni, szopni??? Na...ne...
#3 sihupapa 2008. 11. 16. vasárnap 20:50
érdekes volt
#2 Sharoon 2005. 11. 19. szombat 00:41
Megyőződésem az, hogy 12-14 ezer karakter alatt nem lehet kellően élvezetesen jó történetet írni!
Maximum, egy bevezetőt!
#1 Törté-Net 2005. 11. 4. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?