A+ A-

Titkos vakáció az OWK-ban 5. rész - Lady Goddesse

Péter ámulattal nézte az ágyát Az bizony "bekeretezett ketreces" ágy, nagy hasáb alakú alkotmány volt.
A tribün alatt voltak a "szolgaistállók". A szobájában minden ágy be volt keretezve kényelmesen be lehetett feküdni, csak az volt furcsa, hogy be kellett mászni abba a ketrec félébe. Később jött rá, hogy ez itt így van rendszeresítve. Még ha az úrnő hoz is magával egy szolgát a szoba csak egyágyas… a rabszolgának csak ketrec jár. Már nem fájt annyira a feneke de a dolog így sem tetszett neki valami nagyon… állatokat szoktak így tartani, soha nem fantáziált ilyenekről. A botozás az más, az most már izgalommal töltötte el és kezdett büszke lenni magára nagyon szívesen nézegette magát és a csíkokat újból és újból. Csak azt szégyellte, hogy annyira jajgatott. Legközelebb nem fog, összeszorítja a fogát nem égeti le magát. Soha nem hitte volna, hogy egy nádpálca ilyen fájdalmas tud lenni.
Míg nézelődött egy "kolléga érkezett.
- Új vagy?
- Persze most jöttem az üdvözlésről., láthatod a nyomokat!.
- Igen látom. Nem vertek meg nagyon, ki üdvözölt:
-Loreen két gárdistával.
- Ah az nem komoly! Van egy kettő aki jobban elhúzta volna a nótádat mondjuk Christie vagy Sarka… de most filmeznek. Szerencséd volt. Péter elszörnyülködve nézte vérvörös megdagadd alvadt vérrel tarkított fenekét.
- Mi a film témája?
- Azon még tanakodnak, valami lakáj vagy kocsis leszek, akit a hercegnője megbüntet, de lehet hogy apród. Vitatkoznak. Tudod ahhoz külső hely kellene, legalább is az operatőr azt állította, itt nem megy… na jól néz ki a szerencsétlen Sarka beígért neki 3 nap szigorított börtönt szemtelenségért. Most még nem kapja meg mert szükség van rá, de hamarosan elítélik, amikor összeül a büntetőbíróság, addig megcsinálják a filmet.
- Az operatőr alattvaló, de azok is ép úgy büntethetők, mint mi… a szerencsétlen elfelejthette nem szabad a hölgyekkel vitatkozni! Újonc. Nem elég hogy ingyen dolgozik nekik most még jól el is tángálják.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.45 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 04. 1. kedd 05:50
Legyen már valami.
#2 papi 2013. 11. 19. kedd 07:48
Nem rossz
#1 Törté-Net 2005. 11. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?