A+ A-

Születésnapi ajándék

Dögös kis nőcske ez a fekete hajú Marylin!
A cybertérben mindenki így ismeri. Rövid fekete haja, és kisportolt nyúlánk alakja beivódik a férfiak emlékezetébe. Szóval egyszer rákattintottam, majd felhívtam, és végül megbeszéltünk egy találkát. Maradandó emléket hagyott bennem, ezért amikor évekkel később akkori barátnőmmel az édeshármast akartuk kipróbálni, és egyik website-on sem találtunk jelentkezőt a "Pár keres Nőt" jeligére, akkor ismét ő jutott eszembe.
Kibéreltünk egy elegáns apartmant a Vértesben. Ő utánunk érkezett 2 órával kocsival. Jó néhány pohár finom ital után a gyertyafénnyel kivilágított fürdőbe mentünk. Annak ellenére, hogy Zsú ötlete volt ez a party, annyira izgult, hogy többször is újratöltötte poharát. Előre megcsináltam a hatalmas kádban a habos forró fürdőt. A születésnapos kicsit zavarban volt, Marylint egy cseppet sem feszélyezte a helyzet - valószínűleg nem is először volt részese ilyesminek - én meg gyomorszorító izgalommal vártam a kifejletet. Itt már mindegyikünkről gyorsan lekívánkozott a ruha. Ébredező pénisszel álltam a kád mellett, és gyönyörködtem a két pompás testű nőben. Zsú nőiesen telt, izmos szőkésbarna hajú fiatal leány. Gömbölyű mellek, formás fenék, vékony derék. Ápolt, izgalmasan formára igazított fanszőrzet, napbarnított test, semmi idegen rajz, vagy testékszer. Marylin az izlésemnek túl vékony, konditeremben acélozott karcsú kar, kockás has, kis, kemény gömbölyű mellek. Rövid fekete haján kívül semmi szőr nincs rajta. Érdekes apró, színes tetoválás irányítja a tekintetet az ágyékára, ahol a szeméremtestbe helyezett pearcing kandikál elő.
Marylin lépett először a vízbe, majd megérezve csajom idegenkedését, és inkább felém fordult, megfogta kezemet, behúzott és leültetett a mély sarokkádba. Lassan dörgölni kezdett egy szivaccsal. Néhány pillanat múlva Zsú leguggolt és hátamra simult. Végigcsókolta arcomat, majd a fülcimpámat vette szájába. Marylin minden mozdulatával közelebb került Zsú hátához, majd egyik kezével finoman áttért rá, míg másikkal engem simogatott tovább. Hátrafordultam és hosszan csókolóztunk. Arra lettünk figyelmesek, hogy a hálóból halk hívogató zene szól és Marylin gyertyákat gyújt a szürkületben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.33 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 05. 3. szombat 06:18
Tetszett.
#2 A57L 2014. 01. 24. péntek 06:51
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2005. 11. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?