A+ A-

Koccanás

Ideges voltam, a munkám miatt, a kapcsolatom miatt, az anyám miatt. Nem értettem, hogy a fenébe jöhetett össze így minden. A főnököm olyanokért cseszett le, amihez semmi közöm. Persze, ahogy az lenni szokott ilyenkor hiába magyaráz az ember, süket fülekre talál. Nemrég léptem ki egy rossz kapcsolatból, a barátnőm mobilján találtam pár kompromittáló sms-t, igaz hogy nem találtam egyértelmű utalásokat más pasival való szeretkezésekre, de az egész olyan szagot árasztott. És mikor rákérdeztem bevallotta, már nem szeret és hagyjuk abba az egészet. Csak így a képembe vágta. Aztán anyám meg folyton azon izgul, hogy mikor házasodom már meg, mikor alapítok családot, mert ö már annyira szeretne az unokáinak túrós rétest sütni.
És persze az idegeskedés magával hozta a rosszkedvet is, magamba fordulva járkáltam a munkahelyemen, egyik kollegám sem bírta sokáig a közelemben, mert mogorvaságom mindenkit elriasztott, sőt néha már gorombáskodtam. Ilyenkor még én sem szerettem magamat, de egyszerűen nem tudtam felülkerekedni a rosszkedvemen, még a kedvenc zenéim se segítettek. Teljesen beletemetkeztem a munkámba, nem figyeltem senkire és semmire, csak ültem a székemben, mint aki se lát se hall. Ezek az időszakok néha hosszan eltartottak, és már mindenki ismert annyira, hogy ilyenkor nyugton hagytak, haverjaim nem akartak kirángatni a komorságomból, mert tudták, az mindenkinek rossz lenne: beszólnék és utána megbánnám, nekik meg azért mert beszólnék és megbántanám őket. Ilyenkor nem volt más mint várni arra, hogy végre elmúljon ez a rossz hangulat.
Egy szó mint száz, szar kedvem volt már napok óta. Az egyik délután még le kellett ugranom vidékre egy csip-csup ügy miatt, bevágtam magam a céges kocsiba aztán usgyi. Legalább egyedül vagyok az autóban, kedvemre káromkodhatok, ha valaki nem úgy vezet ahogy nekem tetszene. Nem szoktam fittipaldizni, de ilyenkor elkap a vágy aztán száguldozok, mint egy állat. Szerencsémre a rendőrséget valahogy mindig el tudom kerülni, és azért ilyenkor sem száll el az agyam annyira hogy életveszélyes cselekedeteket hajtsak végre. Csak gyorsabban megyek a kelleténél, és mindenki aki előttem halad az béna segg. Tök mindegy mit csinál, béna segg. De azt hiszem ilyenen már mindenki átesett legalább egyszer, akinek van jogosítványa.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Andreas6 2015. 06. 29. hétfő 20:12
Ez igen!
#5 A57L 2014. 08. 28. csütörtök 08:39
Szép történet.
#4 listike 2014. 06. 30. hétfő 14:41
jÓ VOLT.
#3 papi 2013. 11. 1. péntek 07:00
Nagyon tetszett.
#2 v-ir-a 2012. 03. 7. szerda 21:45
nem rossz smile
#1 Törté-Net 2005. 11. 1. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?