A+ A-

Ritka alkalom

Már az autóban hazafelé eldöntöttem, hogy aznap megdugatom magam Petivel. Ez egy átlagos meleg vagy biszex párnál persze nem egy nagy csoda, azonban nálunk meglehetősen ritka.
Én nem szeretem ha dugnak. Pontosabban általában nem szeretem, és nem is hagyom.
Néha viszont elfog a vágy, és akkor egyszerűen nem bírok magammal. Muszáj egy kemény faszt éreznem a seggemben.
Az egész valószínűleg az első élményre vezethető vissza, amikor is a volt általános iskolai osztályfőnöknőm férje rongyosra kefélte a fenekem. Ráadásul mindezt a felesége szeme láttára... Nyugodjatok meg, akkor már 17 éves voltam, tehát nem egy általános iskolás kisfiúval esett meg a dolog (bár ha belegondolok, ez abban az időben még igencsak büntethető volt). Nagydarab, szőrös, bajszos pasas volt, legalább húsz centis, vaskos szerszámmal. Máig emlékszem rá mennyire fájt az első alkalom, utána napokig furcsa volt a járásom. De ez egy másik történet.
Azóta Peti a második akinek hagytam hogy megkeféljen. Neki viszont olyan csodálatos gyönyörű farka van, hogy egyszerűen muszáj volt magamban éreznem. Kb négy hónapja vagyunk "együtt", és ez alatt az idő alatt szinte nem volt olyan nap hogy ne szoptam volna le. Legjobban azt szeretem, amikor előbb ébredek fel, és reggeli első tevékenységemként keményre szopom a farkát. Imádom, amikor a lankadt tíz centis langyos húsdarab a számban keményedik egy eres, lüktető és forró betonkemény fasszá. Igazából mióta együtt vagyunk nem is voltam nővel, pedig eddig azt hittem a puncit jobban szeretem, a szopás csak valamiféle gyermekkorból visszamaradt orális vágy nálam:-))
Amikor aznap hazaértem, Peti a kanapén ült és a híradót bámulta. Peti majdnem 180 magas, izmos, jó felépítésű 30 éves srác, szőkésbarna rövid hajjal és klasszikus kék szemekkel. Nem is reagált a köszönésemre, ezért odaléptem hozzá és a hajánál fogva hátrafeszítettem a fejét. Üres tekintettel meredt rám, én pedig vadul megcsókoltam, mélyen beledugva nyelvem a szájába. Passzívan tűrte. "Ez sokkal jobb lesz, mint gondoltam" - jutott eszembe.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.98 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 08. 2. vasárnap 19:52
Nem rossz
#4 genius33 2012. 09. 14. péntek 07:52
Azám smile hehe.
#3 isti1964 2012. 01. 30. hétfő 21:43
szuper
#2 v-ir-a 2012. 01. 17. kedd 22:08
smile
#1 Törté-Net 2007. 08. 1. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?