A+ A-

Veled...? 2. rész

A Pécs külvárosának egyik gazdagabb utcáján álló, tehetősebb család által építtetett ház felső szintjén elhelyezkedő egyik hálószobából most furcsa, kissé szokatlan hangok szűrődnek ki. Igaz, az ajtó nem valami különleges, ritka anyagból készült, mégis jó hangszigetelőnek számít. De ez most mégsem működik úgy, ahogy azt a ház lakói, a felső tízezer közé tartozó S. család, megszokta. Talán az oka mindennek az, hogy az ajtó, igaz alig résnyire, de nyitva van, vagy esetleg az, hogy eme hangok szokatlanul hangosak, és mindenképpen mások, mint amiket bármelyik környéken élő tisztes polgár megszokott volna. Egy fura egybeesésnek hála, a "ricsaj" nem hallható a szomszédos házakban és az S. család által birtokolt építményben sincs senki, a hang két kiadóján kívül.
Visszatérvén a neszre, az átlag beszédnél hangosabb, szabálytalan időközönként jelentkező, kéjes nyögésekről van szó. Ez magában talán még nem is furcsa, csak a hangkiadáshoz kapcsolódó történet, és a két szereplője az.
A hálószoba berendezése egészen átlagos, alig észrevehető rajta, hogy a lakója és annak családja jelentős anyagi háttérrel rendelkezik. Egy egyszerű ágy, igaz, francia, a két ablak között, melyek a keleti oldalon helyezkednek el, így reggelente szó szerint az ember hasára süt a nap és délután mégsincs olyan irtózatos hőség. Jobb oldalt két szekrény, tele ruhákkal; különböző anyagok, egyező méretek. Mellettük még egy kisebb, fiókos szekrényecske, főleg alsóneműk tárolására. Végül a sarokban egy egész alakot visszaadó, egyszerű tükör. Első benyomás talán az lenne, az itt lakó különösen hiú, de ez mégsem stimmel, hiszen a férfi éppen csak annyit törődik saját kinézetével, hogy megmaradjon természetes, férfias külseje. Bal oldalt található még egy íróasztal, rajta számítógép, családi fotók, tollak, ceruzák és minden olyan dolog, ami egy átlagos íróasztalra való. Eltekintve attól a sebtében feltépett óvszercsomagolástól, ami most a klaviatúrán pihen. A vásárlónak, aki mellesleg nőnemű, arra sem volt ideje, pontosabban nem akarta, hogy ideje legyen rá, hogy a szemetesbe hajítsa. Mindebből talán már érthető, mi folyik a szobában.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.8 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2015. 12. 3. csütörtök 05:49
Gyenge!
#2 listike 2013. 09. 11. szerda 07:04
És hogyan tovább?
#1 Törté-Net 2005. 10. 29. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?