A+ A-

Házmesterné lánya 9. - "Doktor bácsi"

Különleges ügyfeleink voltak. Jancsi bácsi módszere az volt, hogy két-három levelet is váltott az új ügyfelekkel, mielőtt találkoztam volna velük. Ezalatt kiderítette, mik a vágyaik és felkészített rá engem. Volt hogy csak elmesélte hogyan viselkedjem, mit csináljak, vagy milyen szerepet játsszak, vagy fizikálisan is felkészített, mint az anális szexre.
Partnereim rendes emberek voltak, csak valamilyen okból nem tudták kiélni vágyaikat, ezért kerestek gyerekpartnert. Volt akinek a felesége undorodott attól, hogy szájába vegye a férje nemi szervét, volt akit annyi csalódás ért, hogy nem mert felnőtt nővel kezdeni, volt aki a mérete miatt volt gátlásos. Mindnyájan kedvesek voltak, megbecsülték szolgálataimat. Én szívesen voltam velük, örültem, hogy örömet okozhattam nekik.
Ilyen volt az egyik ügyfelem, amire elméleti oktatást kaptam és a szerepem körülírását. Jancsi bácsi most is, mint mindig megkérdezte, válalom-e ezeket a körülményeket. Én igent mondtam, mert nem találtam kivitelezhetetlennek és kíváncsi is voltam.
- Csókolom doktor bácsi! ( igazából nem volt az, csak a szerep szerint )
- Szervusz kislány! Hogy hívnak?
- Házi Andi.
- Mi a panaszod Andi?
- Gyakran furcsa a hasam, a bugyim csurom nedves. Sokszor van szorulásom és az arcom is sokszor kiszárad.
- Értem, komoly kivizsgálásra van szükség. Kérlek vetkőzz le. Kérlek idd meg ezt, a vizsgálathoz szükséges.
Megittam a nagypohár üdítőt. A vizsgálat szakszerűen kezdődött, mint egy átlagos orvosnál, aztán változott kicsit. Az emlők vizsgálata kissé elhúzódott és a szájjal történő vizsgálat sem volt mindennapi. Először nyalogatta, aztán úgy szopta mintha tejet akart volna szívni belőle. Néha úgy megszívta, hogy felszisszentem, ekkor elnézést kért. A nőgyógyászati vizsgálat is csak a kacsa felhelyezéséig volt átlagos, a hüvely masszírozás és csiklónyalogatás már nem annyira. Nagyon finoman nyalt játékos nyelvével, igazán élveztem. Persze gumikesztyűt viselt a doki, akkor is mikor a végbél vizsgálat következett. Már bejáratott volt a hátsóm, így kellemes volt ez is nekem. Vazelint is használt a doki, így lazán csúszkált bennem két ujja is. A puncimat még most is a kacsa feszítette széjjel.
- Beöntés szükséges. - Közölte a doki. Kivette a kacsát és egy narancsszínű nagy gumilabdát vett elő, egy tálból folyadékot szívott fel bele és a belőle kiálló fekete vékonycsövet feldugta a popsimba. A folyadékot átnyomta a popsimba. A langyos folyadék átjárta a bensőmet. A doki megismételte az aktust. Teljesen megtöltött az anyag. Feszített a folyadék.
- Guggolj ide az edény felé és engedd ki, ami benned van!
Kiengedtem és ez jól esett. Popsimból spriccelt a folyadék, a doki a nadrágját markolászta.
Megint beöntés jött és kiengedés, aztán még egyszer.
A hólyagom már fájt, úgy kellett pisilni. Szerencsére a vizelet vizsgálat jött. A puncimhoz egy kancsót tartott és kért vizeljek abba. Örömmel tettem és ez most felért egy élvezéssel. Habzott a sárga folyadék a kancsóban. A doki odébb ment egy pohárba töltött a pisiből, megszagolta, majd töltött a szájába, mint a bort úgy kóstolgatta és lenyelte, majd megitta a pohár tartalmát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.89 pont (56 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 vakon53 2016. 02. 7. vasárnap 03:40
Végre egy igazi bizzar sztori.

10 Pont!
#8 papi 2015. 05. 24. vasárnap 16:34
Egész jó
#7 A57L 2013. 08. 10. szombat 04:20
Elmegy.
#6 Nóra 2008. 07. 14. hétfő 14:18
Örülök, hogy megtaláltam ezt a kis történetet, felizgatnak a bizarr sztorik. Jó lenne több ilyet találni!
#5 Ede 2008. 02. 3. vasárnap 18:48
Igen, szeretem az ilyen sztorikat! Jó az írás!
#4 vadgesztenye 2007. 04. 27. péntek 23:56
Ez egy valódi remekmű az erotikus irodalomban. Nagyon igényes a szerkesztés és a nyelvezet, mely tulajdonságok csak igen csekély mértékben fedezhetők fel az oldalon talált művekben. Ez azon néhány ezrelék(!) közé tartozik, melyek kiérdemlik az (erotikus) irodalom minősítést. Gratulálok a szerzőnek! 9x10 pont!
#3 joe 2005. 10. 24. hétfő 05:13
HOL A 6-7-8-AS TÖRTÉNET LEMARADTAM RÓLA
EZEKET VÁROM MINDEN ALKALOMMAL. EZ A MŰ TUTI JÓ. SIESS AZ IRÁSSAL!!!
#2 Bratyó 2005. 10. 23. vasárnap 22:59
Végre egy igazi bizzar sztori.
#1 Törté-Net 2005. 10. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?