A+ A-

Ígéretes modellkarrierek 3. rész

Fordítás
Eredeti történet
Mary gyermekeire gondolva feküdt az ágyában. Elképzelte, amint Paul megborotválja húgát és őt. Hármuk csupaszságának gondolata újra beindította. Lecsúsztatta a kezét a lába közé, és finoman megsimogatta nagyajkait.
Arra gondolt, mennyire hasonlítanak egymásra Julie-val, és mennyire érzéki volt, amikor Stuart rámutatott erre. Másnap délelőtt tizenegyre szól a fényképezési időpontjuk. Kellemes lenne meztelenül, pőrén látni újra a gyermekeit. Ez alkalommal az erotika még inkább előtérbe kerül majd, ígérte neki a fotós.
Julie és Paul erotikus képeire gondolva fokozta maszurbálásának iramát. Imádta, hogy Stuart nézi pucér, magamutogató gyermekeit. Visszagondolt rá, amikor a férfi hátulról fényképezte Julie-t, széttárt lábakkal, megmutatva punciját és fenekét, nyitva, hívogatón. Stuart ezt a pillanatot választotta, hogy felhívja a figyelmet kettejük hasonlóságára, és elmondta, mennyire szeretne egy ilyen lányt. Mary beleborzongott, ahogy arra gondolt, a fotós hogyan érintette meg Julie és Paul fenekét - barátságosan és egyben érzékien, amint pózoltak, majd hogyan nyalta a lány mellét, hogy Paul azt utánozza majd a fényképezőgép előtt.
Mary teljesen felizgult. Arról álmodozott, hogy Stuartnak pózol túlfűtött beállításokban, meztelenül, a gyerekeivel közösen. A legizgatóbb benne az volt, hogy úgy érezte, mindez lehetséges. Ujja gyorsabb ütemre kapcsolt síkos csiklóján, amint hármójuk közös ölelkezésére gondolt. Majdnem érezte fia péniszét anyai puncijának feszülve és Julie nedves vágatát, ahogy fenekének nyomódik. Ez átröpítette a határon, és gyönyörű orgazmushoz juttatta. Az álom hamar elérte őt.
Korán kelt, sok dolga volt. Tizenegyre a stúdióba kellett vinnie a gyermekeit, előtte azonban takarítania kellett. Férje, Tom ma hazaér egy háromnapos fotózásról, addigra pedig elő akart készíteni valami különlegeset vacsorára. Össze kellett szednie a gondolatait, hogyan is mondja el a férfinak a fotózáson történteket. Aggódott Tom reakciója miatt. A legelső és legfontosabb azonban az, hogy Paul megborotválja őt és Julie-t.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.55 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2016. 06. 17. péntek 06:10
Nagyon tetszett+10P
#5 listike 2014. 07. 1. kedd 19:25
Nagyon jó, csak így tovább.
#4 A57L 2013. 07. 20. szombat 04:42
Jó írás.
#3 dante66 2005. 10. 24. hétfő 18:49
Ahogyan az elöző részek is, ez is tökkéletes.Remélem hogy belehúzol és tovább fordítod a story-t.Kaptál egy 10-est.
#2 Bratyó 2005. 10. 23. vasárnap 23:18
Remélem a negyedik részt is leforditottad már!Már nagyon-nagyon várom a befejézést.Én számomra nagyon király a forditás.Csak igy tovább.
#1 Törté-Net 2005. 10. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?