A+ A-

Igaz Történetek 1. rész

Azzal kezdeném megtörtént elbeszélésem, hogy mint minden házasságban az enyémben is sok gonddal küzdöttünk és emiatt kicsit eltávolodtunk egymástól. Veszekedéseink eléggé elfajultak, és úgy döntöttem külön utakon járok. Sok buliban vettem részt, jó csajokat vittünk magunkkal és ha nem is mindet sikerült ágyba vinni, azért nem volt panasz. Az egyik csajszi Évi, 24 éves, magas, barna hajú, zöld szemű, kedves arcú, barátságos és okos nő volt, gyönyörű, kemény és nagy cicikkel, és azzal az igen izgató "kapaszkodható" csípővel. Barátommal elterveztük, hogy partiba visszük a csajt. Az egyik dizsi VIP öltözőjében én belekezdtem az "akcióba". Elég kapatosak voltunk így könnyű volt rávenni Évit a csókolózásra. Kezemmel bevándoroltam a gyönyörű ciciket, és nadrágom igen szűk lett. Felhúzva blúzát már a feszes hasát csókoltam és nyaltam, amikor kiszaladtam egy következő pohár italért, hogy egy kicsit lehűtsük magunkat.
Bár ne tettem volna. Pár perc elteltével mire visszatértem, barátom behúzta Évit a raktárba és már javában dugta az általam felizgatott puncit.
Kicsit bántott a dolog, hiszen hármast beszéltünk meg, de azért nem sajnáltam tőlük az élvezeteket.
Az elkövetkezendő hetekben Ők ketten egy kicsit egymásba habarodtak, ezért én teljesen kimaradtam a dolgokból. De hát a türelem rózsát terem alapon a kivárásra játszottam. Pár hónap múlva eljött az én időm: a barátom egyre kevesebbet tartotta a kapcsolatot Évivel, én pedig szárnyaim alá vettem, felvállaltam a megértő barát szerepét, és a csajszi lelki szemetese lettem. Persze a kerek cicik gondolata nem hagyott nyugodni. Egyre többet jött fel témába, hogy el kellene mennünk pihenni együtt.
Évi hotel alkalmazott révén felajánlotta a helyszín kiválasztását és a foglalás elintézését. Lefixáltuk az időpontot és elindult a szervezés. Pár napon belül jelezte, hogy megtalálta a tökéletes helyet, Hajdúszoboszlón egy profi hotelben. Megbeszéltük a részleteket és repesve vártuk az indulást. Már csak otthon kellett elintéznem a "szabadságomat". Ez is elég könnyen ment, hiszen a szokásos veszekedés alkalmával bejelentettem, hogy elmegyek pihenni egy nőcivel. Még nagyobb lett a botrány, és ekkor kiléptem az ajtón...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7 pont (20 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Sarianna 2015. 12. 3. csütörtök 16:32
ahhoz hogy valaki elérjen erre a pontra két ember kell . biztosan nem kaptad meg azt amire szükséged volt otthon, ezért léptél félre . Jól tudom hisz én is megtettem pedig nő vagyok nem pasi ,igaz mai napig a párommal élek ,bár sosem felejtem azt aki a pótlék volt.Köszönöm a történeted magamra ismertem .
#3 listike 2013. 09. 10. kedd 12:05
A Te döntésed volt.
#2 csabika69 2008. 05. 3. szombat 15:54
Ha igaz, ha nem.... sajnos én is elkövettem ezt a baklövést..... :( Nekem még csak a fiam sem mentség,mert már rég külön él a lányom, én csak nem akartam megbántani azt az embert aki 18 éve együtt van Velem. Jó a történeted.
#1 Törté-Net 2005. 10. 23. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?