A+ A-

Titkos vakáció az OWK-ban 4. rész - Helén gondjai

Míg Péter meg volt győződve, hogy titkát mesterien elrejtette és nyugodtan masírozott be Dave-el az OWK kapuján szerelme már mindent tudott.
Helén szavai meglepték Pétert, de rosszul értelmezte őket. Helén akkor még nem tudott mindent, de a lényeget már igen. Ezért emlegette a verés szót és a játékot. Persze nem akart ártani Péternek ragaszkodott hozzá.
A magándetektívek eredményesen dolgoztak. Ria egy 50-es alacsony, humoros, mosolygós képű ápolt külsejű nyugalmazott rendőrnő jól vezette nyomozóirodáját. A megbízás szerint figyelték a fiút. Hamarosan észrevették, hogy videókat, DVD-ket kölcsönöz szex shopokból. Könnyű volt a filmeket kinyomozni, amit ő kivett kölcsönzésre azt ők megvették Ria megnézte őket. Hamarosan tisztában volt Péterrel érdeklődési körével..
Felkereste Helént és bejelentette:
- a megbízás teljesítve.
- Igen? aggodalmaskodott a szerető: Buzi, bi?
- A fenét, egészen másról van szó, de üljünk csak le mert viszonylag ritka dolog és komplikált! Nagyon el lehet rontani. Biztosan nem akarod. Jó férjet tudsz csinálni belőle, de ehhez ügyesség és tapintat kell!.
- Nem értelek hitetlenkedett Helén, mi nincs rendben vele?
- Nem könnyű rájönni ez a típus roppantul rejtőzködő, bár tulajdonképpen teljesen ártalmatlan. Persze idáig rosszul bántál vele. Pl. pofon vágtad már?
Helén arra gondolt első pillanatban Ria ivott.
- Ilyesmit nem szoktam csinálni, ha tudni akarod ő sem ver! - Nem lehet normális ez a nő, pedig elég értelmesnek létszik és nagyon ajánlották. döbbent le.
- Nézd az a baj, hogy a szerelmed mazo. Sok ilyen hajlamú férfi van, mind szégyelli egy sem árulná el a titkát, főleg olyan nőnek nem akinek imponálni akar, akivel mondjuk így együtt jár. A környezete előtt is állandóan rejtőzködik. Volt már néhány ilyen esetem. Lényegében nem nagy ügy. A baj a társadalmi felfogásban rejlik, ha egy nőt megver a szeretője az elmegy még, de a fordítottja már kevésbé!
- A társadalmi felfogás ezt máskép ítéli meg. Itt nincs egyenjogúság! A "macho" meg "pasa" valahogy elfogadható ez nem! Lenézett lények. Ettől rettegnek állandóan, hogy ez a vágyuk kiderül. Gondolj csak a papucs férjekre: a vicclapok állandó témái. Mindenféle dominákhoz, meg mistressekhez járnak meg stúdiókba stb. az egy vagyon általában ráadásul könnyen zsarolhatók: itt kerül a képbe a rendőrség
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 04. 1. kedd 05:50
Jobb is lehetne.
#3 papi 2013. 11. 19. kedd 07:47
Alakul
#2 genius33 2013. 04. 19. péntek 18:46
Nem is rossz smile
#1 Törté-Net 2005. 10. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?