A+ A-

Lótuszvirág

Ott ültünk a nyitott ablak mellett. Valami pihe szállt a hajára. Leemeltem. A szeme megrebbent, a mosolya ellágyult. Szája megnyílt kissé. Remekül csókolt. Halványkék selyem kimonója alatt nem viselt fehérneműt. Felsőtestének lassú mozdulatával maga emelte a tenyerembe a keblét. Keble pontosan beleillett a tenyerembe, s amint hozzáértem, feszessé merevedett. Tudtam, a melle ugyanolyan érzékeny, minta az öle. Megoldottam a kimonója övét.Enyhén hátrahajolva ledobta magáról a kimonót.Mellrózsája élénkvörössé vált, bimbója dagadozott. Ráhajoltam, nagyon gyengéden csókoltam. Tarkómon éreztem perzselő lehelletét, ujjai a nyakamra simultak. Lassan csókoltam, nyelvem a mellbimbójára tapadt. Remegés futott végig a testén. Kezem a másik mellére csúszott, annak bimbója is megmerevedett már. Minden ízében reszketni kezdett, hirtelen összerándult, önfeledt sikoly szakadt fel a torkából. Kiengedtem a számból a mellbimbóját.
- Elélveztél?
Suttogva kérdeztem. Csak a szeme intett igent. Öle alatt néhány csepp nedvesség csillogott a padlón. Kuncogva suttogott:
- Tudtam, hogy ez lesz. A bugyit már előre levetettem...
Még szerencse. Valahányszor elélvezett, nedvesség lövellt ki az öléből. Valamivel kevesebb, mint egy férfi magja. Különös tulajdonsága rettenetesen izgatott. Csókolni kezdtem a másik mellét, azzal is elélveztettem. Öle alá csúsztattam a kezem, jólesett érezni, ahogy a tenyerem megnedvesedik. Mosolygott rajta. Mosolygott rajta. Lefektettem az ágyra. Széttárta combját, hosszúkás, vékony ujjaival szétsimította szőrzetét. Nem dőltem rá még. Gyönyörködtem az ölében. Szeméremajkának széle sötét, majdnem barna volt, szemérme bíborszínben ragyogott. Lüktetett a halántékom, bolondos ötlet jutott az eszembe.
- Játszanál magaddal? Szeretném látni, hogyan csinálod...
Meghökkent kicsit, lehunyta szemét. Két ujjával közrefogta csiklóját. Egészen lassan simogatta. Kiszáradt a torkom a látványtól. Amikor a teste remegni kezdett, hüvelyébe nyomtam a mutatóujjam. Sikoltozott gyönyörűségében, kilövellt megint. Néhány pillanatig ernyedten pihegett. Hüvelyében hagytam az ujjam, nyelvemmel a csiklójához értem. Alig érintettem hozzá. Csiklója másodperceken belül mereven ágaskodott a nyelvem után. Lassan csókoltam a csiklóját. Csak a csiklóját. Amikor újra remegni éreztem a testét, lágyan végignyaltam a hüvelyét az ujjam felső része körül.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.62 pont (86 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 vakon53 2015. 12. 23. szerda 13:43
Nikotinos szájjal és kézzel szeretkesztetek? Fujj!
#9 papi 2013. 04. 5. péntek 08:22
Szeretem a jól megírt keleti történeteket.
#8 Thargie 2003. 04. 24. csütörtök 09:25
Nekem nagyon tetszett. Szépen meg van írva, és még jó is. 10 pont
#7 Belzeebub 2003. 03. 1. szombat 13:15
szép..., de semmi több
#6 DREAMER 2002. 03. 21. csütörtök 10:59
A Szépasszonyok egy gazdag házban című műre asszociáltam olvasás közben.
Jólesett.
#5 Taki 2002. 03. 20. szerda 11:57
Minden széppel egyetértek.
#4 Coolman 2002. 03. 20. szerda 11:56
Gyönyörű megfogalmazás. Kár, hogy nincsenek a nyelvünkben olyan szavak, amitől még művészibb és kifejezőbb lenne.
#3 mikkmakk 2002. 03. 19. kedd 01:41
#2 Tortellini 2002. 03. 19. kedd 00:29
Egyszerűen gyönyörű.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?