A+ A-

Deszantosok borotválkozása

Az egyik legemlékezetesebb emlékem, amit valaha átéltem az olyan izgalmas, hogy úgy érzem, le kell írjam, meg kell örökítsem.
Én a deszantosoknál vagyok szanitéc. Egyik repülotéren állomásozok, és ebbol következik, hogy szinte megorülök. Naphosszat látnom kell ezeket a kívánatos, fiatal, szexis kölyköket, akik még ráadásul az egyenruhájukból ki is kell bújjanak idonként. Nem tudok élvezetesebbet elképzelni egy deszantos katona testénél. Tökéletesen kidolgozott, izmos felsotest, keskeny csípo, amit kerek, formás fenék tesz teljessé - szokás emlegetni a "feszes" segget, de csak az tudja valójában ez mit is jelent, aki látott már egy igazi, deszantos hátsórészt!
Na, de elkezdem a történetemet. Úgy esett, hogy a haverok kimenot kaptak, és meghívtam oket a városi lakásomra, egy kis ivászatra, meg javasoltam, hogy megnézhetjük közben a focimeccset a TV-ben. A társaim közül senki sem tudta rólam, hogy homokos vagyok, ezért egy kis elokészületet igényelt a vendégvárásom. Le kellett szedjek néhány posztert a falról és néhány félmeztelen lányportréval helyettesítettem oket. Mindig tartok ilyeneket is, - hasonló esetekre.
Néhány órai ivászat után elokerült a régi téma, - ki a legvagányabb közülük. Az alkohol természetesen már dolgozott bennük kelloképpen. Egyikük, Gyuri - egy kis, olaszos, izgató kinézetu, szimpatikus fickó - felvetette, hogy szerinte a bázison az a legvagányabb krapek, (mindannyian ismerhetjük ot), aki nemrég a kimaradásán leborotválta a fanszorzetét. Ezekre a szavakra hegyezni kezdtem a fülemet, de bánatomra a többiek csendben maradtak és nem reagáltak a felvetésre. A deszantosok nem feltétlen a leggyorsabb észjárású emberek.
Végre Jocónak leesett a tantusz és visszakérdezett:
- Mi olyan nagy vagányság abban, ha megborotválod a tökeidet?
- Oh, te nagyokos, - válaszolta Sanyi - az úgy viszket, amikor elkezd ismét kinoni, mintha rühes lennél.
Jocó böfögött egyet, mielott válaszolt:
- Én elég vagánynak érzem magam, hogy ezt megtegyem. Szerintem bármelyik deszantos elég vagány ahhoz, hogy ezt megtegye.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 A57L 2014. 11. 25. kedd 06:07
Nem tetszett.
#6 AlexHun 2013. 12. 20. péntek 10:52
Folytatás nincs?
#5 Kereső 2013. 01. 3. csütörtök 12:31
Szuper. Tetszett. :P
#4 Pisti 2005. 09. 19. hétfő 07:56
Mi ebben a különleges. Ma már a férfiak is elég nagy számban borotválják, köztük én is.
#3 Anyád 2005. 09. 19. hétfő 07:55
Ez egy nagy nulla.
#2 Hérosz 2005. 09. 18. vasárnap 17:03
Huhhh! Nagyon izgató volt! Várom a folytatást!
#1 Törté-Net 2005. 09. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?