A+ A-

Naper - Nő

Természetesen mint minden férfi, én is hamar rádöbbentem arra, hogy az a valami ami a lábam közt lóg, nem csak pisilésre jó. Durván 12 lehettem, amikor az esti maszturbálás már rendszeressé vált az életemben. Persze eleinte a meleg levegőn kívül nem sikerült mást kilőni, de később már volt, hogy foltot hagytam a pizsin. Világéletemben balatoni gyereknek tartottam magam, még ha egy időre el is költöztünk a nagyváros mellé. Ekkor is minden időm megpróbáltam lenn tölteni a rokonoknál. Van egy nagybratyóm, aki egy igazi "farok" a szó jó értelmében.(Már ha van ilyen :)Valahol félúton jártam a 14 és 15. születésnapom között nyáron, amikor is a nagybátyámnál töltöttem pár hetet. Mivel elég fiatalos a megjelenése és a viselkedése is, így a haveri társasága is 23-28 éves srácokból tevődött össze, holott kicsivel harminc felett járt.
Na ezt a korosztályt viszont nem kell bemutatni, törzs balatoni mind, már április végére csoki barnák, egész télen a nyárra készülnek, és hegyezik a cerkát, az átutazó finom falatokra. Nem tudom, hogy csinálták, de szinte minden estére be tudtak újítani valami új muffot. Ők voltak az abszolút példaképeim. Vittek mindenhova. Hiába voltam fiatal elfogadtak, én voltam a "kis tökös". A szórakozóhelyekkel se volt baj, mert mindenhol volt valami ismerősük, így beengedtek, persze inni nem engedtek.(Eleget :) Az ilyen általuk átbulizott éjszakák után a másnaposságot lent a parton próbálták elviselni, ahol az egyik srácnak egy napernyő-napágy kölcsönzője volt, míg a másiknak egy büféje. Befeküdtek egy napernyő nyújtotta hűvösbe gyógy-sörikével a kezükbe, és mint Rozi néni a hentesnél, mustrálták a friss húst, és egymás közt alkudoztak, kinek mennyi idő kell, hogy hanyatt vágja. Persze azoknak a csajoknak a láttára mindig mozgolódás indult a gatyámba.
Ezt már csak tetőzte, amikor az előző éjszakáról kezdtek el sztorizni. Néha kicsit átment ki tud nagyobbat kamuzni versenybe, de ez engem nem érdekelt, csak az, hogy felrobbanok. Persze ők is látták, és mindig jóízűt nevettek, és elsütöttek egy-egy poént, amin valahogy nem tudtam nevetni. Nem is húzom tovább az idegeket, a tárgyra térek. Az utolsó hetemet kezdtem meg lent, amikor is érkezett egy fiatal Német csoport. (Minden héten kedden van turnusváltás) Mit ad isten, megláttam a lányok közt életem szerelmét.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.6 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2014. 01. 5. vasárnap 13:46
Nagyon jó volt.
#2 papi 2013. 10. 20. vasárnap 10:02
Nagyon megható. Sokan köszönhetjük az NDK-s lányoknak első és sokadik élményünket.
#1 Törté-Net 2005. 09. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?