A+ A-

Liliomtiprás egy csomag rágóval

Egy srác vagyok a tizennyolc-évesek közül. Mindig is, de főképpen mostanában el kezdtek érdekelni az elsős lányok. Tele vannak zsongással, mindegyikük más és más, persze sosem gondoltam arra, hogy valamelyikkel összejöjjek, de érdekelt, hogy vajon mit tudhatnak. És mit nem. Ugyanis, ha valamit nem tud az ember, akkor az kíváncsivá teszi, és ez őrültségekbe viszi. Erről szól ez a történet.
Már a gimi kapuinál voltam barátaimmal, és indultunk a megállóba, amikor eszembe jutott, hogy a rágómat ott hagytam a lányöltözőben, mert megkínáltam az egyik tündért. Mármint egy tündért a saját korosztályomból. Egy csomag rágó. Ha nem találkoztam volna aznap délután még két ismerőssel, és nem éreztem volna, hogy az ebéd - hagymaleves, és a rántott hús - a társas-kapcsolataim ellen dolgozik, eszembe nem jutott volna, hogy menjek 30 métert azért a néhány drazséért. Haverok - mivel úgyis másfele mentünk volna - elindultak, én pedig még egy utolsó, amolyan zárópoén elsütése után, - mint amilyenek a gagyi sorozatok végén vannak - nevetve indultam az öltözőhöz. Jobbra a fiúk, balra a lányok. Miután kinyitottam az ajtót, ott állt Orsi és Dóri, mondhatni a gimi egyik legjobb barátnő-párosa, mármint barátnőség-szempontból. Csak egy éve ismerkedtek meg, amikor bekerültek ide elsősként, de egy húron pendültek, segítettek egymásnak, szerették egymást, ami nagyon helyes. Persze ők is néha összekaptak, de inkább csak kis dolgokon. Most épp arról vitáztak, ami vitának nem volt ugyan nevezhető, hogy melyikük, csinosabb, de nekik igazából az számított, melyikük jobb csaj. Nem volt nehéz észrevenniük engem, és a következő, felettébb kommersz beszélgetést zavartuk le:
- Szija Tomi!
- Szia Tomi!
- Sziasztok, hát ti?
- Tesi volt az utolsó óránk, kicsit később öltöztünk át..
- Mert Orsi, azt mondja, hogy szerinte ő jobb csaj.
- Nem segítenél végre eldönteni?
- Öö én csak a rág...
- Naaa lécci!
- Na jó!
Leültem, de csak azért, hogy időt nyerjek. Mindkét lány a szívem közepében csücsült, és most mondjam meg, melyikük szebb? Amúgy is mindkettőjük stílusa annyira vonzott, hogy az érzelmeket eleve nem tudtam kizárni. Idő letelt. Mire leültem, semmivel sem jutottam előrébb, de a két lány annál inkább.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.45 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 listike 2014. 04. 2. szerda 07:28
Ha az utolsó pár mondatot nem írod, akkor tökéletes lett volna. A BTK szerint, nem bűncsalekmény 14 év feletti lánnyal szexeni.
#7 A57L 2013. 12. 16. hétfő 05:39
Egész jó.
#6 papi 2013. 08. 24. szombat 13:34
Tök jó, egészen életszagu.
#5 tessék? 2007. 01. 2. kedd 23:49
a történet nem rossz, de a btk-t legalább megnézhetted volna...
a hat év kicsit sok, ráadásul 14 év fölött nem is büntetik...
#4 Kétkedő 2005. 11. 7. hétfő 23:19
Beteg vagy öcsém...

A történet jó... Mókás, szórakoztató, humoros, izgatónak nem különösebebn izgató, de ezt az intellektuális háttér pótolja.

Viszont ha szerinted bűn 18 évesen lefeküdni két 15 éves csajjal... na ez gáz... Sosem próbáltad? :) Legalább képzeletben? :)
#3 ReNeSiS 2005. 09. 22. csütörtök 03:01
Megint elolvastam, megint tetszett :o)
#2 ReNeSiS 2005. 09. 20. kedd 20:25
Wow!!! Ezt nevezem... Sikerült tvözni a humort az erotikával, és ez nem kis teljesítmény! kellemes volt, ne hagyd abba. 9 pont
#1 Törté-Net 2005. 09. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?