A+ A-

Portásként a leánykollégiumban 1. rész

Éjszakai portás voltam a lánykollégiumban!
Az egész úgy kezdődött, hogy 25 évesen elhelyezkedtem egy biztonsági őr cégnél, akikhez több iskola, közintézmény is tartozott, és persze az írás helyszíne is, a lánykollégium! 12-24 órás portaszolgálatot láttunk el, nappal ketten voltunk, éjjel mindig csak egy ember maradt. Nem volt szabad kiengednünk senkit a kapun este 10 után, de persze voltak próbálkozók.
Volt 3 nagyon helyes kiscsaj, akik minden szerdán főiskolás buliba akartak kilógni, de én persze az állásommal játszva, nem akartam kiengedni őket. Elhatározták hát, hogy rávesznek.
Egyik szerda este éppen a tévét bámultam a portán, mikor megjelent a 3 szőkeség, toppokban, miniszoknyákban, úgy ahogy kell egy éjszakai partihoz. Barbi a legfiatalabbik (17 éves volt), bejött a portás fülkébe, és kérte, hogy had bulizzanak egy kicsit. Hosszú szőke haja volt, és gyönyörű arca. Mellesleg isteni dekoltázsa is, amiről nem tudtam levenni a szemem. A portásfülke elég nagy volt, mivel éjszakai szolgálatra is be volt rendezve, volt a hátsó részében ágy, mosdó, meg minden, ami az éjszakai ügyelethez kell. Gyakorlatilag egy kis saját szobám volt a suliban. Szóval fogta magát, és felült az íróasztalra, és elkezdett csacsogni, hogy ő és a barátnői mennyire szeretnének az éjjel kirúgni a hámból, meg hogy pasikat akarnak fogni, mert már nagyon régen nem buliztak egy jót. Míg ezt mondta, a másik két lány is bejött, és becsukták az ajtót, mondván nem akarnak hangoskodni, hagynák a többieket pihenni.
Kezdett gyanússá válni a dolog. Mondtam nekik, hogy ezt én nem engedhetem meg. Barbi erősködött, hogy pedig ő nagyon szeretné, és míg beszélt, mintha nem tudná, hogy mit csinál, feltette az egyik lábát az asztal előtti székre, amitől én, aki az ágyon vele szemben ült, pont beláttam a szoknyája alá. A farkam ágaskodni kezdett egyből, ami kissé feszéjezett, mert akkor már csak egy melegítő alsó volt rajtam meg egy póló, és gyakorlatilag egyből látni lehetett a merevedésemet. Csak valami hálószerű bugyi volt rajta, mert mintha láttam volna a puncijának a vágását. Fogta magát a két másik lány is, és ők is felültek az asztalra. Ők már nem is zavartatták magukat, nem zárták össze a lábukat, hanem egyenesen megmutatták, hogy rajtuk rózsaszín bugyi van.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.31 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 Andreas6 2017. 10. 8. vasárnap 09:25
Bocsi, elírtam: átvettem volna.
#3 Andreas6 2017. 10. 8. vasárnap 09:24
Én a helyedben átvetem az irányítást. Végül is ők akartak tőled valamit, hatalmi helyzetben voltál. (Bár nem hiszem, hogy megtörtént)
#2 genius33 2013. 01. 22. kedd 08:57
Hm kellemes smile
#1 Törté-Net 2005. 09. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?