A+ A-

Lovaglás

Ma csak kettesben mentünk lovagolni. Régen volt már ilyen. Általában nagyobb társaság jön össze, de most még a lovász sem ért rá, hogy kijöjjön velünk. Kellemes nyári délután volt. A nap már elég ferdén sütött. A forróság elmúlt és átadta a helyét egy balzsamos lágy szellonek. Lassan léptettünk, hogy bemelegedjenek a lovak. Lemaradtam egy fél lóhosszal, hogy nézhessem. Már egy fél éve lovagolunk együtt alkalmanként, de nem tudok betelni vele. Gyönyörködöm a csípojének ívében, ahogy ring együtt a lóval. Karcsú dereka egyenesen áll, szépen tartja izmos, de formás vállait. Innen nem látszik, de én tudom, hogy elöl gömbölyödnek a melleinek nem túl nagy, de ringó halmai. Nem túl szoros melltartókat szokott viselni ezért ügetéskor fel le hintáznak a keblei. Nagyon izgató látvány, majd idejében elorébb kerülök. De most a ló ringatása és a ringó csípo látványa teljesen elkábít. Nem is veszem észre, hogy hátrafordul és kérdez valamit. Zavartan kapom el a szemem és egy igen, perszét motyogok.
Lassú ügetésbe váltunk. Gondolom, ezt kérdezte. Nem mentem elorébb. Nem baj. Így is fantasztikus a látvány. Az elobbi ringó csípo most fel - le emelkedik és süllyed. A feszes lovaglónadrágban jól látszanak a karcsú combján megfeszülo izmok. A gömbölyu popsi fel - le - fel - le. Már megint meghipnotizált. Kiértünk egy hosszú egyenes szakaszra és vágtába ugratta a lovát. Az enyém persze ugrott utána, én meg majdnem ott maradtam hipnotikus révületben. Amikor sikerül helyrekerüljek, engedek a száron, hadd fusson a lovam tetszése szerint. Élvezzük a vágtát! Hamar utólérjük oket. Csak egy futó pillantást tudok vetni rá amikor elsuhanunk mellettük. A pálya végén lassítok, megállok, visszafordulok. A ló még remeg alattam. Fújtatva szedi a levegot. Van idom megint álmodozni. Nézni ahogy közeledik. Átvált ügetésbe. Csípo fel - le, mellek fel - le... Az arca kipirul, a mellei között egy kis izzadságcsík a polóján.
Megint léptetünk, hogy pihenjenek a lovak. Egymás mellett megyünk, hogy beszélgethessünk. Szó esik mindenfélérol, de az én szemem minuntalan elkalandozik.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (27 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2014. 12. 19. péntek 12:58
Közepes.
#3 v-ir-a 2009. 11. 1. vasárnap 20:36
nagyon király
#2 skodri 2002. 07. 3. szerda 00:02
zsír volt
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?