A+ A-

Zamárdi

A nyaralónk a vízparttól egy utcányira áll, egy csekély forgalmú közben. Szüleim évek óta nem jönnek ide nyaralni, viszont én elég gyakran megfordulok itt. Sokszor előfordul, hogy minden ok nélkül lejövök, élvezni a magányt és kicsit feltöltődni. Az utóbbi években kiadom a házat fizető vendégeknek, ha igény van rá. Ez a tevékenység elég sok plusz munkával jár, szinte minden hétvégén füvet kell nyírni, takarítani kell, stb., de a plusz pénzért megéri a fáradtságot.
Egy ilyen fűnyírásos takarításra érkeztem tegnap is. Fiatal férfiként, a magam 27 évével és egzisztenciájával abba a helyzetbe kerültem, ahová már vagy tíz éve folyamatosan vágyom. Nem azt mondom, hogy döglenek utánam a nők, de most lehet azokat az álmokat megvalósítani, amikre rég várok, ezért a mai napra meghívtam, az egyik legjobb haveromat, hogy menjünk el szórakozni valahová, és hátha összejön egy csaj. Tibi ma fog érkezni, úgy dél körül.
A ház körüli munkát befejeztem tegnap este 9-kor, felmentem az emeletre lezuhanyozni és mivel egy nőnemű lény sem volt a közelemben, kénytelen voltam valami harapnivaló után nézni a környékbeli büfékben.
Visszatértem a házhoz, egy utolsó cigit elszívtam lefekvés előtt és a teraszon üldögélve, visszaemlékeztem arra a lányra, aki életem eddigi legnagyobb szerelme volt és ebben a házban szeretkeztem vele először.
Aztán eluntam a nosztalgiázást, meg el is álmosodtam, ezért felmentem fogat mosni és a szobámban nyugovóra tértem.
Olyan éjjel 2 óra lehetett, amikor furcsa motoszkálásra ébredtem. Határozottan az alsó szintről jött a hang, nem az utcáról, vagy a szomszédtól. Borzasztóan elöntött az adrenalin. Szívem a torkomban vert, a szám pillanatok alatt kiszáradt. Körülnéztem, hátha találok valami ütő, vagy szúró szerszámot, de semmit nem láttam a vak sötétben. A földszintről jövő zaj elnémult. Észrevette, hogy felébredtem? -kérdeztem magamtól. A levegővételt is visszatartva hallgatóztam. Megint megmozdult valami odalent. Dermedten figyeltem, ahogy valaki a lépcső első, majd második fokára lépve elindult felfelé. Egy vonat húzott el Siófok irányába, rettenetes zajt csapva a nálunk történő eseményeket leszámítva rezzenéstelen üdülőövezetben. A szobaajtót kinyitva, a folyosóra léptem. A lépcsőtől jövő hang egyre erősödött, majd egy jellegzetes reccsenésből rájöttem, hogy felért. Kimondhatatlanul féltem.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.52 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 05. 2. péntek 17:45
Jó volt.
#5 A57L 2014. 02. 13. csütörtök 06:23
Elég jó.
#4 papi 2013. 08. 23. péntek 07:14
Egész jó
#3 fasza 2005. 09. 11. vasárnap 10:37
sztem nagyon fasza, egy ilyenbe én is szivesen belekeverednék :)
#2 05.18. 2005. 09. 9. péntek 12:32
Már megjelent...
#1 Törté-Net 2005. 09. 9. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?