A+ A-

Az őrület határán

Ha most itt lennel, kicsi meleg kezeimmel, megfognám a tiedet, és húználak baldahinos ágyam fele, mely selymes, puha és illatos. Gyengéden lefektetnélek, megszabadítanálak ruházatodtól, és minden egyes szabaddá tett börfelületed kenyeztetnék, érzéki forró bársonyos ajkaimmal. Csókolnám a homlokod, a csukott szemeid, a nyakad, a kis mélyedést a kulccsontod és a nyakad között. Csókolnám a szád, gyengéden, szenvedélyesen, nagyon- nagyon lassan és finoman, élvezettel, forrón és puhán, nedvesen és buján, érzéki forró, bársonyos ajkaimmal. Mámorba esel csókomtól, és elkapna a szédülés... Fejed alá puha illatos párnát csúsztatok, hogy jobban láthasd, miként kényeztetem a tested. Kezeid, dús melleimre vezetem, (ha ugyan még ott nem lennének.) Gyönyörűek, nagyok, középen rózsaszínű gombocskával és udvarocskával. Érintésedre megduzzadnak, és ágaskodnak. Kezeim felderítő útra indulnak, lélegzeted, térképként használom testeden. Simogatlak, kicsi meleg selymes kezeimmel, jólesően és puhán, nagyon-nagyon lassan és finoman, jólesően és gyengéden. Simogatom a vállaid, a mellkasod, a hasikád, az ágyékod.
Elmondom mennyire kívánlak... és hogy milyen gyönyörű vagy. Érzem és látom egyre növekvő férfiasságod... Szeretnélek megerőszakolni a számmal, gyengéden szenvedélyesen, de célratörően. Szeretnélek kényeztetni tűzpiros érzéki forró bársonyos ajkaimmal. Ujjaim begyével megérintem a már duzzadt fényes makkod, és saját izgalmi nedveddel benedvesítem. Aztán rozsaszínű szemtelen nyelvecskémmel körbenyalogatom a gyönyörű kőkemény farkad, alulról felfele haladva, körbecsókolgatom, tüzes vörösrúzsos ajkaimmal. Micsoda látvány, mikor szétkenem rajta a rúzsom. Kezeim popsid alá csúsztatom, mert akarom erezni a remegésed, és a türelmetlenséged. Duzzadt makkod, forró csókjaimmal borítom.
Kényeztetlek és elidőzöm azon a ponton, ahol neked olyan jólesik, közvetlen a makkod alatt. Érzem remegésed, és türelmetlen mocorgásod, érzem, hogy a tested mar gyönyörű lázban ég. Tudom, hogy már szeretnél a forró számba hatolni, le a torkomig, de még nem engedem, hanem gyönyörű duzzadt farkad, dús melleim köze szorítom gyengéden.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 2.13 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2015. 01. 25. vasárnap 12:14
Ennél lejjebb már nem hiszem,hogy van történet.
#3 A57L 2014. 06. 10. kedd 05:18
Gyenge írás.
#2 genius33 2013. 06. 2. vasárnap 15:22
Mi a véleményem? Hogy ez egy szar!
#1 Törté-Net 2005. 08. 23. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?