A+ A-

Házmesterné lánya 4-5. rész

Házmesterné lánya 4. rész - Zoli
Egy szombaton én szedtem le az ágyneműket. A Zolién furcsa foltok voltak. Ujjammal megvizsgáltam a nedves lepedőt és megszagoltam. Tudtam, hogy ez csak sperma lehet. Sajnáltam, hogy kárba veszett, inkább a számba jutott volna. Egyik éjszaka sokáig tanultam és utána sem tudtam rögtön elaludni. Persze simogattam a punikámat és szép faszokra gondoltam. Mocorgást hallottam, ezért jobban füleltem. A mozgás egyenletes volt, mint amikor az öreg rudijával vagyok elfoglalva. Lehet, hogy ezt a hangot az öcsém csinálja? Ha ő csinálja, bizony maszturbál a szegény kölyök. De szívesen besegítenék neki! Szopogatnám az édes kis fütyijét... A francba is én is kívánom, neki is jó lenne, gyerünk!
Odalopóztam az ágyához, persze ő ahogy mozgást észlelt alvást színlelt. Oda térdeltem az ágyhoz és benyúltam a pokróca alá. Hamar megtaláltam az ágaskodó pöcikét, meg is markoltam gyorsan.
- Mit csinálsz? - förmedt rám Zoli halkan.
- Olyan, ami nagyon tetszeni fog, te kis buta. - és az ujjamat a szájára téve csendre intettem.
Fejemet bedugtam a takaró alá, hátrahúztam a fütyin a bőrt és megnyaltam a hegyét. Zoli beleremegett. Éreztem a nyelvemen az előváladék ízét. Ajkammal körbeöleltem a makkot és finoman szopogatni kezdtem. Kb. fele lehetett, mint amihez szoktam, de élvezetett nyújtott a játék nekem is, annál inkább, mert közben a szabad kezem a punimat kényeztette. Öcském hamar szaporázta a légvételt, megmerevedet és szépen telenyomta a számat finom gecijével. Letisztogattam a játékszerem, megcsókoltam öcsikémet és jó éjt kívántam.
Az ágyamban én is hamar elértem az orgazmust.
Öcsikém másnaptól különösen figyelmes volt velem, mindig ott termett, ha segítségre volt szükségem. Nem szólt semmit, de csillogott a szeme. Igyekeztem az öltözködéseimet úgy rendezni, hogy mindig lásson valami érdekeset. A lábamon a körmöt úgy vágtam, hogy véletlenül nem volt rajtam bugyi. Úgy jártam keltem, hogy picit mindig hozzáért valamim a srác ágyékához, vagy megsimogattam a tarkóját. A fiú annyira bepörgött, hogy éjszaka elég volt a számba venni, kettőt mozdulni és már adta is az áldást én meg örömmel nyeltem.
Egy nap leküldtem a pincébe valamiért, aztán én is utána siettem. Nem szóltam csak lecsókoltam. Még ügyetlenke volt, de hálás diák. Megfogtam a kezét és a mellemre raktam.
- Simogasd, kérlek! - ő remegő kézzel simogatott, dzsömöszölt. Kigomboltam a blúzom,
hogy érezzem a tenyerét.
- Adj puszit a cicimre, ez az, finom, kapd be a bimbót és szívogasd finoman, így jól van, ügyes vagy!
- Jól van Zolikám, most légyszí nyalogasd a punimat! - Nekidőltem valaminek, az egyik
lábam megemeltem és ujjaimmal utat nyitottam kelyhemhez. A bugyimat már otthon levettem, ne legyen útban, a szoknyám eddig takarta, most viszont engedte látni a lényeget. Tesóm térdre rogyott és mint a kiskutya lefetyelni kezdett.
- Ez az öcsi, igen, most lejjebb, igen, most fönt szívjad, igen, jó, nagyon jó, igeeeeeeen!
Leguggoltam elé és saját szaftomat lenyalogatva csókolgattam.
- Állj fel, add a számba a fütyid!
Zolikám felpattant, lehúzta zipzárját, előkapta ágaskodó kolbiját és felkínálta fogyasztásra. Nem késlekedtem megnyalogattam és bekaptam, újra nyalogattam, újra bekaptam. Ő nézte mit csinálok, hisz még sosem látta, én pedig figyeltem arcát. Mikor közeledett a vég lassítottam és inkább a zacsiját nyalogattam. Ezt többször eljátszottam vele, aztán megkegyelmeztem és fütyijét a cicimre ráztam, majd a maradékot a kiszívtam belőle.
- Nézd mit csináltál velem! Hogy megyek így haza? Lássuk mennyire vagy oda nővérkédért, lenyalogatod a cicikéről a ezt a ragacsot?
Zoli nem teketóriázott, kezdte nyalogatni a testemen patakokban folyó gecijét.
- Ügyes fiú vagy, ezt máskor is megismételjük. Akarod?
- Aha!
Házmesterné lánya 5. - Az első kuncsaft
Igen prosti lettem és ezt azóta sem bánom. Ha nem lettem volna az, a családi körülményeim miatt nem tudtam volna egyetemre járni és most nem lennék dr. H. A.
Az első takarítás óta eltelt az idő, már betöltöttem a 14-et. Az öreg teljesen kiképzett. Tudtam mi jó a pasiknak, hogy kell viselkednem, mit kell tennem.
Szülinapomra az öregtől kaptam egy szép nyakláncot, amit anyámmal küldött nekem, hozzátéve, hogy nagyon elégedett a munkámmal. Persze menet közben sok szép rucit is kaptam, de azt sosem vihettem haza.
Anyám persze felküldött János bácsihoz, hogy köszönjem meg szépen az ajándékot. Én szépen megköszöntem, bár nem hiszem, hogy úgy ahogy anyám képzelte.
Egy alkalommal az öreg bejelentette, hogy egy barátja szeretne velem lenni, persze jó pénzért.
Én ürültem az alakalomnak és izgatottan vártam. Otthon persze külön takarítás lett beadva.
Az öreg instrukciókkal látott el, aminek a lényege az volt, hogy én úttörő ként újságpapírt gyűjteni megyek a megadott címre. János bácsi a kocsijával vitt a címre. Útközben úttörő egyenruhát vettem, piros nyakkendővel.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.26 pont (108 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 A57L 2013. 08. 10. szombat 04:18
Jó írás.
#9 Attila 2011. 02. 16. szerda 01:35
"Sztem 1 rakás szar wolt a sztori.Mégha igaz lenne akkoris.Felületes és unalmas wolt.Méghogy diploma + dr!Persze.Egyéb kíwánság?Ennél még a www.matula.hu is jobb."
Kedves Gollam! Biztos te jó történeteket írsz, csak véletlen, hogy egyet sem találtam. Ráadásul nagyon jó fej is vagy, hisz olyan poénos így írni, hogy „Sztem 1 rakás szar wolt”… Te nyílván nem vagy felületes, csak a számítógép hibája, hogy a .Után nem hagy szünetet… A történet lényegét is jól megfogtad „diploma + dr”… „Egyéb kíwánság?” Igen, ha ennyire művelt és igényes vagy (csak ironizáltam), látogass más jellegű honlapokat!
Kedves „fantal77”! A fentiek neked is szóltak… Egyébként ki a fene mondta neked, hogy itt csak történelmileg hiteles írásokat találsz?
Kedves Házi Andi! Engem nem zavar, ha ez nem az igazi neved, az sem ha nem vagy Dr., sőt az sem, hogy a történeted egy mese. A lényeg, hogy a sorozat izgalmas és izgató!
#8 pam 2009. 02. 4. szerda 17:43
Szerintem frenetikus. Főleg az utolsó két sor.
#7 csabi 2005. 09. 29. csütörtök 17:05
jó történet
#6 smutz 2005. 08. 14. vasárnap 09:30
Most mit csinálsz? Kikéne takarítani nálam is!!!
#5 Törté-Net 2005. 08. 6. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?
#4 fantal77 2005. 06. 14. kedd 02:17
"Sztem 1 rakás szar wolt a sztori.Mégha igaz lenne akkoris.Felületes és unalmas wolt.Méghogy diploma + dr!Persze.Egyéb kíwánság?Ennél még a www.matula.hu is jobb"

Teljesen egyetértek... A t. Szerző elfelejti, hogy ide olyanok is járnak olvasgatni, akim, 89 előtt lettek khm.. nagykorúak! :)

Szvsz nullavalóságalapú történet! (És "irodalmilag" is összecsapott!)
#3 Gollam 2005. 06. 10. péntek 03:06
Sztem 1 rakás szar wolt a sztori.Mégha igaz lenne akkoris.Felületes és unalmas wolt.Méghogy diploma + dr!Persze.Egyéb kíwánság?Ennél még a www.matula.hu is jobb.
#2 tibi@man 2005. 06. 9. csütörtök 10:49
nagyon jó 10 pont
várom a fojtatást(remélem lesz)
#1 korni 2005. 06. 9. csütörtök 10:02
Ez igen! Bátor csaj vagy! Tetszik a kalandod.