A+ A-

Beteljesülés

Martát régóta ismertem, de amíg Magyarországon éltem nem sikerült közelébe kerülnöm. Barátom segítségével megszereztem a telefonszámát és felhívtam. A vártnál jobban sikerült a bemutatkozás.
Ettől a perctől kezdve szinte minden héten kétszeri - háromszori rendszerességgel felhívtam. A távolság köztünk őrült nagy volt személyesen egyenlőre nem állt módunkban találkozni. A telefonvonalak izzottak szenvedélyes beszélgetéseinktől. Mindketten házasságban éltünk, ezért a találkozás nem volt olyan egyszerű egyikünk számára sem. Márta pedagógus - ezért a nyári szünetben elég sokat táborozik gyerekekkel különböző helyeken. A nagy találkozást nyárra időzítettük.
Végre elérkezett az indulás időpontja. Otthon feleségem úgy tudta magyarországi üzleti ügyeimet megyek intézni. Már az első lépés bonyodalmakkal járt, ugyanis gépem mint egy 2 órás késéssel indult Torontoból. Kapitányunk váltig állította a késést behozzuk és mindenki eléri a csatlakozást Londonban. Persze, hogy lemaradtam a MALÉV járatról. Budapesten Márta várt a megbeszélt időpontban. Londonból üzenetet küldtem, hogy a későbbi délutáni géppel jövök. Végre Budapesten vagyok és Márti kitartóan megvárt, ami nem is lehetett olyan egyszerű számára. Forró csókkal köszöntöttük egymást.
Felvettem az általam bérelt autót és irány a METRO áruházba bevásárolni, hiszen egy hétig egy eldugott szinte lakatlan kis faluban fogunk élni, ahol nemigen van a közelben még bolt sem. Bevásárlás után irány a végcél, z elhagyott kis település.
Útközben sokat beszélgettünk és nem győztünk betelni egymással. Útközben megvacsoráztunk egy kis útszéli vendéglőben, majd vacsora után folytattuk utunkat..
Végre megérkeztünk a mi kis világvégi falunkba. Kocsinkkal beálltunk az udvarra, majd a csomagok elhelyezése után feltérképeztük a bérelt házikót. Nem volt benne semmi luxus, de minket ez egyáltalán nem érdekelt. Márti elnézést kért és bement a fürdőszobába. Én, amíg ő bent volt, felgyertyáztam a szobát és előkészítettem a pezsgőt, amelyet az utolsó kis városka egyik éttermében vásároltam.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.09 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 06. 18. szerda 06:15
Nem jött be.
#3 listike 2014. 03. 2. vasárnap 13:28
Gyenge.
#2 papi 2013. 05. 11. szombat 07:10
Kicsit monoton ,és nincs katartzis
#1 Törté-Net 2005. 08. 6. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?