A+ A-

Üresség

1. levél
Feladó: A narancsajkú lány, Szimferopol, Ukrajna
Címzett: Pirítós, Jászárokszállás, Magyarország
A levelet 2005-04-30-án kézbesítették.
Pirítós az én vagyok.
...
Napfény, pálmafák, tenger! Egy lakatlan szigeten vagyunk csak ketten! Hm? Mint Ádám és Éva a paradicsomban! Gyönyörű minden! Csak ketten vagyunk, olyan szép minden! Rajtam bikini, rajtad fürdőnaci! Sétálunk kéz a kézben! Minden nagyon szép! Hm? Megállunk, átkarolom a nyakad és csókolózni kezdünk! Lágy és érzéki csókok! Ajaj! Hm? Továbbmegyünk! 1 gyönyörű vízeséshez érünk! Fürödjünk! Jó? Belemegyünk a vízbe! Fehér bikinim átázik, s átlátszik minden! Hm? Hozzám úszol! Csókban forrunk össze!
Csókolódzunk! Egyre vadabbul! Hm? A víz alatt levesszük egymásról a rucit! Érzem merev péniszed a combomon! Hm? Kívánlak, érezni akarlak legbelül! Ajaj! Öledbe veszel, péniszedre csúszok! Ah! Nagyon jó! Mozogni kezdünk és ajkunk végig összetapadva marad! Egyre vadabbul mozgunk, a kéj kiül arcunkra! Hm? Közeledünk a csúcs felé! Ó igen! Összerándulunk, jaj óriásit élvezünk! Spermád elárasztja a hüvelyem! Hm? Maradunk így, összefonódva! Lágy, örömittas csókok! Kimegyünk a partra, összebújunk és elalszunk!
Szeretlek kedvesem! És szeretek fantáziálni rólad, ilyeneket s hasonlókat! Hm! Amikor hétvégenként lemegyünk a tengerhez Mykolaivkába, rád gondolok, kémlelve a végtelen horizontot! Csak téged imádlak, bár múltkor lefeküdtem Ivánnal, de ezt kérlek tudd be annak, hogy először ittam vodkát életemben! Hm! Lélekben sosem csalnálak meg!
Szeretlek! Ezer csók! Írj te is nekem!...
****
A BÜDÖS RIBANC, gondolom, és kibámulok az ablakon fényesen kéklő jászsági égre. Aztán eszembe jut, hogy pár napja én is megdugtam Szilviát a diszkó után. Vállat vonok. Kisétálok a kertbe, és látom hogy a hangyák kibújtak a föld üregeiből. Mennydörgés csattan. Kelet felé fordulok, ahol feketeség gyűlik, és a narancsajkú lányra gondolok.
****
2. levél
Feladó: A narancsajkú lány, Szimferopol, Ukrajna
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (6 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2015. 04. 19. vasárnap 07:54
Nem tudom mi akart ez lenni?
#3 zsuzsika 2014. 12. 17. szerda 07:30
Nem tetszett.
#2 A57L 2014. 10. 25. szombat 06:44
Egynek elmegy.
#1 Törté-Net 2005. 08. 6. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?