A+ A-

Eric és Elisz - a mennyei orál

Elisz vékonyka törékeny testalkatú 15-éves lány volt, csendes, magának való, és kitűnő tanuló az iskolában. Sokan kedvelték őszintesége és kiszámíthatósága miatt. Szerették a fiúk szerénységéért. Szexuális kapcsolata még senkivel nem volt, ez irányú érdeklődése csak az utóbbi hónapokban kezdett élénkülni. Egy alkalommal unatkozva zuhanyozott a kollégium tusolójában, teste kellemesen felhevült mire kilépett alóla. Ekkor végzett a zuhanyzással a szomszéd fülkében a koli karbantartó szerelője, a 39-éves férfi, Eric is. Enyhén kisportolt testalkatú férfi volt, nagy hímtagja majdnem combja közepéig lelógott, így nyugalmi állapotban is. Meztelenül találkoztak a tusoló előterében, az iskola kollégiuma jóformán üres volt, már mindenki elsietett a hétvégi járatokkal haza.
A lány szórakozottságában eltévesztette az ajtót, a férfi zuhanyzóban tusolt, de mire erre rájött már késő volt. Illendően köszöntötték egymást, nem volt közöttük mély ismeretség, egyszer-kétszer találkoztak csupán, néhányszor beszélgettek. A férfi szemei kerekedtek a csodálkozástól, mikor megpillantotta a törékeny félig meztelen lányt. Félhosszú világosbarna haja kissé arcába lógott, nagy kék szemei kíváncsian pásztázták a meztelen férfit. A lány magára csavarta törölközőjét és zavart volt.
-"Szia, hát te, miért a férfi zuhanyzóban tusolsz, miért nem mentél még haza, mint a többiek?"- kérdezte Eric a lánytól.
-"Nem sietek, van időm mindenre, csak két óra múlva megy a vonatom hazafelé, ezen kívül úgy tűnik eltévesztettem az ajtót." -válaszolta a férfinek, akinek törölközője lazán vállára volt terítve.
Ezen mindketten felderültek. Elisz kislányos vonalai "megakasztották" a férfi szemeit, Eric kanos gyöngédséggel pillantott a lányra.
Elisz szeme akaratán kívül is megakadt a szerelő hatalmas vaskos szerszámán, ami most premier plán lógott Eric combjai között. "Úristen, mekkora farok, - gondolta a lány - mennyi mindent lehetne ezzel csinálni..." Néhány percet így beszélgettek, közben Elisz szeme többször is rátévedt a férfi vastag bunkósbotjára. Legalább húszcentis volt és maroknyi vastag.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.68 pont (50 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika 2014. 10. 16. csütörtök 17:25
Jó.
#8 bpeti 2009. 03. 19. csütörtök 13:39
Nagyot élveztem rá....
Megérdemli a tíz pontot!!!
Ha lehetne tízszer is szavaznék rá....
Kéne nekem egy ilyen csaj....
#7 Andreas 2009. 02. 4. szerda 13:29
Ez igen, még egy-két gyakorlat, aztán már a mélytorok technikát is meg fogja tanulni, és teljesen tökéletes lesz a kislány. Valami azért még hiányzik: hogy nekem csinálja! Nem hagynám viszonzatlanul, az biztos.
#6 krisz 2008. 10. 28. kedd 09:27
ez igen le a kalappal a csajszi előtz.
#5 PG3NP 2008. 07. 28. hétfő 13:34
ti szoktatok masztizni??
és ha igen hogy lányok ha nincs semmilyen műcuccod??
csak te meg az ujjad?
én addig ingerlem a picsám amíg bumm...
akiribamba@citromail.hu
#4 tökös 2006. 12. 26. kedd 14:13
aztakur*a...
Iszonyatosan jóóó, 10 pont!
#3 szopatós 2005. 08. 10. szerda 17:59
huhh, ez nem volt semmi!
#2 Ummagumma 2005. 08. 8. hétfő 21:12
Csodálatos! Én is elélveztem rá!
#1 Törté-Net 2005. 08. 6. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?