A+ A-

Ó azok a csajok!!!

Mármint a nővérem és az osztálytársai, a gimnázium rémei. Hét-nyolc lány (a kemény mag), minden "disznóságban" buliban és poénban benne voltak. Bár nem sokat tudtam kideríteni róluk, de elég vad dolgokat csináltak néha.
A történet akkor kezdődött, amikor negyedikesek lettek. Ebben az évben kerültem én is abba a gimibe, elsősként, igaz év vesztes voltam és már közelebb a tizenhathoz. A csajok elhatározták, hogy évnyitó bulit csapnak. A választás a mi házunkra esett, mert anyuék elutaztak valami hétvégi továbbképzésre. Ráadásul szegény tudatlanok még meg is engedték neki, mármint a nővéremnek, hogy áthívja a barátnőit. Persze szigorúan fiúk nélkül.
A buliból nekem annyi részem volt, hogy elmehettem bevásárolni az üdítőket, meg részt vehettem a szendvicsek elkészítésében. Aztán mikor megjöttek a lányok, egy kis kajálás, meg röhögcsélés után, persze ki lettem tiltva a nappaliból. Visszavonultam, hát a szüleim hálószobájába, és a nagyfotelben terpeszkedve tévézni kezdtem. A szeptember eleji időpont ellenére, a meleg sehogy sem akart alábbhagyni, ezért egy pólón és egy sorton kívül, nem volt más rajtam. Szerencsémre sikerült két üveg, viszonylag hideg sört megmentenem a készletből, mert a "szelíd" lányok persze elég szép mennyiségű piát is hoztak magukkal, a "szolid" üdítős bulira. Az alkohol hamar megoldotta a nyelvüket és hamarosan elkezdődött a vihogás, csivitelés, a nyári kalandok megbeszélése, meg persze az én cikizésem, úgy hogy nem is nagyon bántam a "száműzetést", bár az igazat megvallva az egyik lányt, Esztit, még szívesen elnézegettem volna egy ideig, ahogy tette-vette magát az amúgy elég lenge öltözékében.
Egy idő után eluntam a tévézést és felmentem a szobámba netezni. Mire észbe kaptam, egészen rám esteledett. Vártam egy kicsit, amíg alább hagy a dudor a sortomon, mert persze a kedvenc szexoldalaimat nézegettem elsősorban, és nem akartam, hogy a lányok észrevegyék. Ráadásul át is kellett vennem egy másikat, mert ez, hmm egy kissé átnedvesedett. Felkaptam egy sportnacit, aminek a hálós bélését már régebben kioperáltam. Igyekeztem úgy elpakolni magam, hogy ne látszódjak ki belőle, majd lecsörtettem a csajokhoz, egy kis utánpótlásért, az esti filmhez. Addigra ők már abbahagyták a dumcsizást és a viháncolásnak a vad zenével kísért változatát választották. Amikor azonban rájuk nyitottam az ajtót, magam, is megdöbbentem a látványon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.2 pont (44 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 03. 29. kedd 17:28
10 Pont!
#7 listike 2014. 05. 2. péntek 11:54
Jó volt, de folytathattad volna.
#6 A57L 2013. 11. 17. vasárnap 06:41
Nagyon jó.
#5 papi 2013. 06. 2. vasárnap 11:53
Még jó, hogy csak nyolcan voltak.
#4 Hmmm 2005. 09. 1. csütörtök 13:23
ez az örökös "öcsizés"...mint az oviban
#3 cloe 2005. 08. 27. szombat 14:48
Fantáziadús, pikáns történet. grat!
#2 Moguai 2005. 08. 5. péntek 19:59
Nekem neagyon tetszett csak igy tovább!
10 pont:)
#1 Törté-Net 2005. 07. 31. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?