A+ A-

Szerető 1. rész

Délután 3-ra beszéltük meg a találkát egy üzletház kávézójában. Én már 10 perce ott voltam, beültem, rendeltem egy cappucinot a pincérnő bizalmatlan pillantásainak kereszttüzében és vártam rá.
Késett... arra gondoltam, mennyire kívánom és milyen régen ért hozzám. További erotikus álmodozásomat a hívása szakította meg: dugó a városban, újabb türelmetlen percek nekem.
Ma elszöktem az irodából, hogy időben itt lehessek, tegnap hajnalban tudtam elaludni, annyira vártam már rá, mostanra díszbe öltöztettem a testemet és a szívemet is. Irigyen figyeltem másokat, akik kézenfogva sétálnak a plázakirakatok előtt...a mi titkolt kapcsolatunk intenzív, rendszertelen örömöket ad;, nyugodt meghittséget, órákig tartó sétákat, alvást összebújva: soha.
Elővettem a könyvet, amit tegnap óta a táskámban tartottam, a középkori történettől elkalandoztak a gondolataim, görcs volt a gyomromban, mint egy fontos megbeszélés előtt.
Lassú simogatást éreztem a hajamon, meleg leheletet a tarkómon, amitől megakadt a lélegzetem, de nem rontottam el a játékot. Megérkezett. Nem fordítottam felé az arcom, nem szólaltam meg. Mögöttem áll, hozzám hajolt és a fülembe súgta:
- Azonnal dugd el a cicid, mert feldoblak az asztalra és itt mindenki szeme láttára teszlek magamévá!
A bal kezét a karom alatt átcsúsztatva megsimította a mellemet, én pedig felálltam és éreztem, ahogy hozzám simul.
Lehunytam a szemem és arra koncentráltam, hogy megérezzem a parfümje mögött megbújó szagát. Maga felé fordított, mosolygott a szeme is és megcsókolt. Imádom nézni, ahogyan lassan lehunyja a szemét, picit elfordítja a fejét közben. A meleg ajkaival szinte harapott, két kezébe fogta az arcomat és húzott magába. Beleszédültem az éhes vágyakozásába és engedtem, hogy a nyelve becsusszanjon az ajkaim között, hogy a legváratlanabb pillanatban visszahúzza és apró kis csókokkal nyugtassa meg szám minden kis szegletét. Kinyitotta a szemét, puszit nyomott a homlokomra és csak ekkor szólaltam meg:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.85 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#1 Törté-Net 2005. 07. 31. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?