A+ A-

A masszőr 3. rész

P. keze megállt a levegőben és ures tekintettel bámult a papírdarabra. Hirtelen nem tudta felfogni, hogy ez mit is jelent, vagy jelenthet.
- Valami baj van? - ult fel a felesége.
- Semmi... semmi baj - nyugtatta P. azzal becsukta a fiókot és lekapcsolta a villanyt.
V. szorosan hozzábújt, és nemsokára már aludt is.
P. - nek viszont nem jött álom a szemére. Egyfolytában azon járt az esze, vajon mit kereshet a fiókban az a cetli. Először el se tudta képzelni, hogy a felesége révén kerult oda, fantasztikus agyszulemények rohanták meg manókról és egyéb mesebeli lényekről. Hiába próbált meg védekezni a valóság ellen ilyen gondolatokkal, nagyon is jól tudta, hogy az a papiros csak egyféleképpen kerulhetett oda: a felesége ismeri, sőt már igénybe is vette a szőke masszőrnőt.
Hirtelen elképzelte, amint felesége van tegnap reggel az ő helyében: amint ott fekszik a kocsi hátsó ulésén a zöld Opelben, lábait ugyanúgy szétteszi ahogy ő csinálta, a szőke nő pedig ugyanazt a vibrátort használja amivel őt elégítette ki. De nem tudta sokáig agyában tartani ezt a képet. Hogy az ő felesége? Hogy V. ilyeneket csináljon? Az nem lehet, ki van zárva, hiszen mindent megkap tőlem a szex terén. Amit csak akar!! De akkor hogy kerult oda a cetli? És nem is az hogy hogy, hanem hogy miért? Lehet, hogy mégis vannak olyan titkos vágyai amiket nem tudok?Ezek szerint biztos, csak tudnám mi az? A felfedezés okozta izgatottság ellenére is le - lecsukódott a szeme, lassan álomba merult.
Másnap munkába menet P. egyfolytában azon gondolkozott, hogy derítse ki mi köze van a feleségének a szőkéhez. Nem kérdezhetett rá, hiszen azzal elárulta volna magát, hogy ismeri a masszőrnőt. Ha csak szimplán megkérdezi, hogy mi az, a felesége biztos letagadja és ő nem tud meg semmit. Vagy kérdezze meg a szőkét? Az autós kaland után ugyan lekérte a telefonját, de most, hogy V. is képes volt arra amire ő, már nem fulőtt hozzá a foga, hogy felhívja a számára szinte teljesen vadidegen nőt. Pedig nem marad valószínuleg más megoldás, mert azt kizártnak tartotta, hogy V. - től meg fog tudni bármit is.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.11 pont (38 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 sipospista 2017. 03. 7. kedd 17:11
Jo sztori
#8 feherfabia 2015. 07. 18. szombat 06:17
Közepes!
#7 A57L 2013. 11. 29. péntek 05:52
Jó írás.
#6 papi 2013. 08. 24. szombat 14:00
Jó kis történet
#5 Styx 2006. 03. 13. hétfő 11:18
ez egy jó story. sajnos, mint más történeteknél is, hiányolom a folytatást. Mikor lesz 4.? talán jobb lenne el sem kezdeni azokat a történeteket, amelyeket nem tudnak befejezni!
#4 Bratyó 2005. 10. 19. szerda 19:39
Váze,ezt alaposan elnéztem.Harmadik és a negyedik rész közöttire gondoltam.
#3 nagydee 2005. 10. 18. kedd 07:52
hüm... ez a harmadik, nem?
egyébként jó, igen jó
#2 Bratyó 2005. 10. 18. kedd 07:38
Remélem nem kell annyit várni a harmadik részre,mint amennyi eltelt az első és a második között.
#1 Törté-Net 2005. 10. 17. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?