A+ A-

Transsylvania blues

Tímea felnyögött, amikor a négy fiú türelmetlen, vágytól reszkető mozdulatokkal a hátára fektette. A mohó kezek lehúztak ingecskéjét, és a lány tudta, nem érik majd be ennyivel. Nem is bánta. Hadd fejtsék ki melltartójából, húzzák le a bugyiját, tegyék magukévá, ha ezt szeretnék. Az pálinka és a fizikai vágy kábító ereje minden akaraterejétől megfosztotta. Orrát betöltötte az izmos, izzadó fiútestek szaga, a gerjedelem összetéveszthetetlen párlata. Jólesett lehunyni a szemét, érezni a követelődző ujjak érintését, a forró ajkak, nyelvek csókjait a bőrén... és jólesett nem gondolni semmire. Itt van, több száz kilométerre otthonától, és négy vadidegen fiú veszi birtokba testét. Egyikük ráadásul nem is magyar. Ha az apja ezt látná...
***
Timi a szüleivel érkezett a Székelyföldre, egy nyári vakáció keretében. Igazából több volt ez, mint vakáció. A család erdélyi származású volt, és akkor költöztek Magyarországra, amikor a lány még csecsemő volt. Nagyszülei és Timi akkor 8 éves nővére azonban maradtak. Ennek 15 éve, és a nővér azóta prostituált lett egy első osztályú marosvásárhelyi kuplerájban, ami rendkívül bőszítette a családfőt. Timi mást sem halott kislánykorában, mint hogy "tanulj, nehogy úgy végezd mint a nővéred", meg hogy "adj magadra, ha nem akarsz te is kurva lenni". Amikor a lány kitűnő eredménnyel elvégezte az egyik budapesti általános iskolát, apja nem engedte el a bankettre, nehogy "megrontsák". Timi rákiabált az apjára, hogy ez igazságtalanság, azután egész este duzzogott a szobájában. Arról ábrándozott, átszökik a határon a nővéréhez. Pénzért lefeküdni férfiakkal sem lehet sokkal rosszabb, mint elviselni az ő nagydarab, erőszakos (és szemtelenül jóképű) apját. Aki ráadásul közölte vele, csak akkor jöhet ki a szobájából, ha bocsánatot kér, amiért szemtelen volt vele szemben. A lány egy bizonyos idő elteltével (két nap koplalás után) megtette. A következő héten pedig megdugatta magát egy fiúval a sportpálya vécéjében, a lányok kosármeccsén.
És most itt van, a SZÜLŐFÖLDJÉN, ahogy nagybetűkkel emlegette magában, és egy sátorban szexel. Alkonyattájt akadt rá ezekre a fenyves szélén táborozó fiúkra, miután elszökött nagyszülei székelykeresztúri házából. Apja már biztosan halálra keresi, és tajtékzik a dühtől.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.47 pont (15 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2013. 10. 20. vasárnap 04:16
Nem rossz.
#1 Törté-Net 2005. 07. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?