A+ A-

Katja és Karin

Julia Meier - t senki nem kereste. Évek óta Berlin utcáin koldult a betevőért szakadtan koszosan mosdatlanul. Csinos arca elveszett a piszokban, teste meggörnyedt a nélkülözéstöl.
Harmincnyolc évesen negyvenötnek nézett ki. Azon a hétfőn is egy elhagyatott utca kukáiban turkált amikor minden elsötétedett előtte. Leütötték. Egy csempézett szoba padlóján tért magához meztelenül, keze lába megbilincselve, az azokon lévő rövid lánc biztosított neki minimális mozgásteret. Felpillantva egy magas, nála fiatalabb hosszú barna hajú fekete bőrruhát viselő nőt látott tűzoltófecskendőhöz hasonló slaggal a kezében. Mielőtt bármit kérdezhetett volna, a tömlőből nagy nyomással hideg víz kezdett ömleni rá. Nem tudott menekülni előle a víz mindenhol elérte. A nő szappant és sampont dobott neki és elzárta a vizet. Julia fogvacogva habozta be testét és a haját, közben próbálta eltakarni a melleit és a szemérmét. Ez persze egyszerre nem sikerült így hol a keblei hol pedig a combjai tűntek elő. A nő ekkor dörzskesztyűt húzott és durván súrolni kezdte Julia bőrét. Sehol nem kímélte, az érzékeny helyeken hosszan elidőzött. Julia próbálta védeni magát, de a bilincsek megakadályozták ebben. Mikor már az egész teste vörösen égett a nő újra a tömlő után nyúlt. A hideg vízsugár tőrként szurkálta izzó bőrét, a nagy nyomás a földhöz préselte, mégis minden kellemetlenség ellenére örült hogy újra tiszta lehet. A nő is elégedett lehetett az eredménnyel mert elzárta a vizet és talpra rángatta Juliát. Egy fejjel magasabb volt nála teste kisportolt mellei nagyok és feszesek. Arca szigorú testtartása parancsoló, Julia szinte eltörpült mellette.
- A nevem Katja Schmid. Mostantól Lady Katja - nak szólítasz. Két lehetőséged van. A rabszolgám leszel és minden emberi jogodról lemondasz. Aláírod az erről szóló szerződést és garantálom hogy a büntetések eszméletvesztés esetén azonnal megszakadnak. A másik lehetőség hogy nem írod alá, ez esetben akár halálra is kínozhatlak.
Julia - t kalapácsütésként érték Lady Katja szavai. A gondolatok kavarogtak a fejében, megpróbált elszaladni, de néhány lépés után a felbukott a rövid láncban. Lady Katja gúnyosan mosolyogva magasodott felette. Julia aláírta a szerződést.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.86 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2014. 05. 20. kedd 21:02
Egész jó
#4 Gerontofil 2005. 07. 29. péntek 01:25
Szuper!!!!!Folytataaast!
#3 valaki 2005. 07. 27. szerda 15:05
Csatlakozom
#2 anyád 2005. 07. 25. hétfő 18:18
Végre valami újdonság.
Folytatást azonnal!!!
#1 Törté-Net 2005. 07. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?