A+ A-

Katja és Karin

Julia Meier - t senki nem kereste. Évek óta Berlin utcáin koldult a betevőért szakadtan koszosan mosdatlanul. Csinos arca elveszett a piszokban, teste meggörnyedt a nélkülözéstöl.
Harmincnyolc évesen negyvenötnek nézett ki. Azon a hétfőn is egy elhagyatott utca kukáiban turkált amikor minden elsötétedett előtte. Leütötték. Egy csempézett szoba padlóján tért magához meztelenül, keze lába megbilincselve, az azokon lévő rövid lánc biztosított neki minimális mozgásteret. Felpillantva egy magas, nála fiatalabb hosszú barna hajú fekete bőrruhát viselő nőt látott tűzoltófecskendőhöz hasonló slaggal a kezében. Mielőtt bármit kérdezhetett volna, a tömlőből nagy nyomással hideg víz kezdett ömleni rá. Nem tudott menekülni előle a víz mindenhol elérte. A nő szappant és sampont dobott neki és elzárta a vizet. Julia fogvacogva habozta be testét és a haját, közben próbálta eltakarni a melleit és a szemérmét. Ez persze egyszerre nem sikerült így hol a keblei hol pedig a combjai tűntek elő. A nő ekkor dörzskesztyűt húzott és durván súrolni kezdte Julia bőrét. Sehol nem kímélte, az érzékeny helyeken hosszan elidőzött. Julia próbálta védeni magát, de a bilincsek megakadályozták ebben. Mikor már az egész teste vörösen égett a nő újra a tömlő után nyúlt. A hideg vízsugár tőrként szurkálta izzó bőrét, a nagy nyomás a földhöz préselte, mégis minden kellemetlenség ellenére örült hogy újra tiszta lehet. A nő is elégedett lehetett az eredménnyel mert elzárta a vizet és talpra rángatta Juliát. Egy fejjel magasabb volt nála teste kisportolt mellei nagyok és feszesek. Arca szigorú testtartása parancsoló, Julia szinte eltörpült mellette.
- A nevem Katja Schmid. Mostantól Lady Katja - nak szólítasz. Két lehetőséged van. A rabszolgám leszel és minden emberi jogodról lemondasz. Aláírod az erről szóló szerződést és garantálom hogy a büntetések eszméletvesztés esetén azonnal megszakadnak. A másik lehetőség hogy nem írod alá, ez esetben akár halálra is kínozhatlak.
Julia - t kalapácsütésként érték Lady Katja szavai. A gondolatok kavarogtak a fejében, megpróbált elszaladni, de néhány lépés után a felbukott a rövid láncban. Lady Katja gúnyosan mosolyogva magasodott felette. Julia aláírta a szerződést.
******
A papírmunka után Julia egy föld alatti tömlöcbe került. A börtön a terem egyik felét foglalta el a másik egy jól felszerelt kínzókamra volt. A tömlöc teljesen üresen állt se ágy se mosdó se wc csak egy nehéz vasgolyóba végződő bilincs hevert benne. Ehhez bilincselte hozzá azonnal Lady Katja.
- Remélem elég kényelmes lesz - gúnyolódott. Ha összepiszkítod a padlót - bármi legyen is az - a száddal kell felpucolnod. Hogy teljesen világos legyek ha bepisilsz felnyalod. Most mennem kell, de holnap megkezdjük a szórakozást.
- Ja és szurkolj hogy ne legyen hasmenésed - kacagott miközben bezárta a rácsot.
Julia magára maradt. A nehéz lánctól nem tudott felállni, végtagjai hamarosan elgémberedtek.
Időérzékét elvesztette nem tudta mennyi idő telt el Lady Katja távozása óta, és a nő fenyegető szavai ellenére
vizelnie kellett. Órákon keresztül sikerült visszatartania, de a hólyagja egyre jobban feszült és egy óvatlan pillanatban kirobbant. Hatalmas tócsa keletkezett. Biztos csak ijesztgetett nyugtatgatta magát miközben errébb vonszolta magát a sárga létől. Nem lehet ennyire kegyetlen. Átható vizeletszag töltötte meg a termet, de hamarosan távozott a szellőzőnyílásokon keresztül. Julia lassan álomra szenderült.
Arra riadt hogy valaki nagyot rúg belé.
- Ébredj te kurva!
A nyomaték kedvéért újabb rúgást kapott, de ezt más irányból. Egy 15 - 16 éves toppot miniszoknyát és combközépig érő csizmát viselő lánytól aki feltűnően hasonlított Lady Katja - ra. Többágú fonott bőrkorbácsot tartott a kezében, melynek pontos mása volt a hasára tetoválva. A következő rúgás már Lady Katja - tól érkezett. Ő szokásos bőrruháját hordta derekára egy lovaglópálcát erősítve.
- A lányom Karin. Karin kisasszonynak szólítod, megértetted?
Julia a sok rúgástól csak egy halk igent tudott kinyögni.
- Rossz válasz, Karin korbácsold meg!
- Örömmel.
Julia soha nem gondolta hogy egy ilyen fiatal lányban ekkora erő legyen. Minden ütés izzó kínt okozott ahogy a bőrszíjak a húsába martak. Összegömbölyödött így főleg a háta és a combja külső fele kapott, de néhány alattomos ütés a mellét is elérte, ilyenkor a sikolyai üvöltésbe csaptak át. Karin egyenletesen teljes erőből többször ugyanoda ütött így fokozta a fájdalmat. Figyelte merre dobja magát Julia és mindig a szabad testrészre sújtott, hosszú vörös csíkot hagyva a bőrön. És a csíkok szaporodtak keresztül - kasul behálózták a hátát és a combjait. Minden ütés sikolyt csalt áldozata ajkára és ezt nagyon élvezte. Anyjára pillantott.
Lady Katja kéjes arccal nézte Julia vergődését, egyik kezével a melleit simogatta, a másik eltűnt szűk szoknyája alatt. Légzése felgyorsult szaggatottá vált minden sikoly közelebb vitte az orgazmushoz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.87 pont (23 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 deajk2008 2018. 02. 4. vasárnap 17:52
Szuper jó a bilincselős szex... 9p lett folytasd
#5 papi 2014. 05. 20. kedd 21:02
Egész jó
#4 Gerontofil 2005. 07. 29. péntek 01:25
Szuper!!!!!Folytataaast!
#3 valaki 2005. 07. 27. szerda 15:05
Csatlakozom
#2 anyád 2005. 07. 25. hétfő 18:18
Végre valami újdonság.
Folytatást azonnal!!!
#1 Törté-Net 2005. 07. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?