A+ A-

A különös asszony 5. rész

Az újságban újabb cikkek jelentek meg az elmúlt időkben, de az asszony úgy tett, vagy legalábbis próbálta magának bemagyarázni, mintha nem érdekelné. A megoldás menete ott kavargott a fejében. Majdnem biztos volt minden egyes részletben. Úgy érezte; rájött, hogy ez a bizonyos Kovács Erna honnan tud ennyi mindent. Csak azt nem értette, mért kellett így kiforgatnia az eseményeket. És mért kellett róla is kitalálnia ekkora ostobaságokat.
Eldöntötte, hogy úgy fog lecsapni, hogy a saját fegyverét használja fel a nő ellen. Tudta, hogy nem lesz számára menekvés.
Váratlan látogatója érkezett. Az egyetlen ember, aki tudott róla valamit, akit egy kicsit is közel engedett magához, aki bár csak kicsit, de mosolyt tudott csalni a szájára.
De most ő is csak az elkeseredett nőt láthatta benne. Épp ezért elhatározta, hogy amiben tud, segít neki. Így is lett. A szerkesztőségben sikerült lencsevégre kapnia azt a bizonyos Ernát, és így az asszony sejtése bizonyossággá vált.
Zalán és Amália. Az első próba napja. (Március 14.)
Mint ahogy azt az asszonnyal is megbeszélte, Lia volt az első próba idején a -mondhatjuk így- domina. Ő adta a parancsokat, ő ekkor -szinte- bármit megtehetett Zalánnal. Az asszony tudta a terveket, de a kivitelezés, a végeredmény nagyon kíváncsivá tette.
Igen vastag kötelet vett elő, amivel szorosan, módszeresen kötözte meg a fiút. Kezei a háta mögé kerültek, ott összekötötte őket, majd a felkarját a felsőtestéhez szorította. A lábai térdnél hátrahajtva szorosan meg- és összekötözte. Ebben az állapotban húzta fel a magasba egy csigás karabiner segítségével.
Gyertyát gyújtott, és a barátja testét kezdte el csöpögtetni az égető viasszal. Amaz minden csepp hatására kicsit felszisszent. Aztán viszonylag rövid, több ágú korbácsot vett elő. És lecsapott. A fiú először csak felszisszent. Nem gondolta, hogy ekkor erő van ebben a lányban. A második ütésre már hangosabban reagált, a harmadiknál már szabályosan vonaglott, és ordított. A lány úgy verte, hogy ezzel letisztítsa róla az összes rászáradt viaszt. Amikor ezzel végzett, leeresztette a földre az igancsak kifáradt, és elgémberedett testű Zalánt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.18 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2016. 12. 30. péntek 08:51
egynek jó
#5 Andreas6 2014. 09. 7. vasárnap 13:58
Nekem tetszett.
#4 genius33 2013. 01. 18. péntek 11:30
Durva kissé.
#3 Léna 2008. 06. 16. hétfő 23:15
A kritika akkor építő, ha tudom, hogy egyesek szerint mitől gyatra, míg esetleg mások szerint mitől jó a történet...
#2 olvasó 2005. 06. 9. csütörtök 10:13
gyatra
#1 Törté-Net 2005. 06. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?