A+ A-

Titkos vakáció az OWK-ban 3. rész - A női birodalom

Az út megfigyelhetetlenségét igazi mérnöki precizitással tervezte meg Péter. Charter járatra vett jegyet Prágába, persze a gépre esze ágában sem volt felszállni – az a pénz elveszett – de Helén kopói - mert ebben biztos volt, hogy figyelik, hiába ülnek fel a gépre nem találják hisz ő akkor már egy személyvonaton ült, ami Bécsbe indul. A taxissal könnyen megtárgyalta a dolgot, nagy borravalót adott neki: az jót nevetett a mesén a féltékenykedő feleségről, észrevétlenül tette ki a kocsiból egy kanyarban. Azt is megígérte kimegy a repülőtérre, senki sem veszi észre hogy üresen. A személyvonatot is biztonsági okokból választotta, ott ki be szállnak az emberek, ha valaki hosszabb ideig utazik vele az lesz a magándetektív. Azt lerázza valamelyik pályaudvaron egy taxiba ül stb..
Csomagját nagy ravaszul Interneten keresztül vásárolta meg (most volt pénze) az Bécsben várta egy szállodában, ahova többszöri taxi átszállással érkezett meg.
Komoly gondot csak az igazolványai jelentettek semmi kedve sem volt azokat magával cipelni (ennyire azért nem bízott az OWK-ban) Azt elhelyezte Brünben egy bank széfjében. A kulcsot ráakasztotta kulcstartójára senki sem tudja azonosítani. Az álnév használatában már nagy gyakorlata volt.. minden DVD-t, folyóiratot stb. szegény elesett barátja igazolványával intézett rég óta.
Összebarátkozott egy amerikai katonával évekkel ezelőtt, az is kosaras volt az aktatáskáját nála felejtette (kicsit be voltak rúgva nagy muri volt egy győzelem után) Sajnos már nem tudta visszaadni hirtelen Irakba vezényelték és hamarosan elesett felrobbantották a buszukat. Tulajdonképpen a táskát csak a halála után fedezte fel, nem is a lakásban volt, hanem az öltöző szekrényében. Csak polgári cuccok voltak, a hitelkártyát és a többit természetesen visszaküldte szüleinek, de a jogosítványát, útlevelét nem. E két irattal aztán könnyedén mozgott anonimül az Internet femdom részein.
Ezzel az útlevelével jelentkezik az OWK-ba is. Nem hasonlítottak egymásra egy cseppet sem, de reménykedett, hogy az OWK nem nézeget ilyesmit, hisz van pontos azonosító száma, jelszava (ez kellett a tagságra). Alkatra egyformák, aligha nézegetik a hölgyek az arcképet. Ő Edward Flemm az OWK részére, na ha azt zsarolják nagy botrány lesz.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.54 pont (13 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 04. 1. kedd 05:49
Azért nem olyan rossz.
#4 papi 2013. 11. 19. kedd 07:47
Kicsit lassu
#3 genius33 2013. 04. 19. péntek 18:45
Egyetértek....
#2 nagydee 2005. 10. 17. hétfő 16:37
mostmár igazán történhetne is valami...
#1 Törté-Net 2005. 10. 14. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?