A+ A-

A kínzás

Én egy barna hajú, kék szemű fiú vagyok. Nagyon szeretem a lányokat. Mivel nemrég szakítottam a barátnőmmel, ezért elmentem egy DISCO-ba, hogy megismerkedjek egy csinos lánnyal. Így is volt. Elmentem de nem találtam jó lányt így hát kijöttem és hazamentem. Aztán megpróbáltam megint, itt egy lánnyal találkoztam. Fekete haja volt, kék szeme és kb. 175 cm magas lány.
Felkértem táncolni, majd felhívott hozzájuk. Én felmentem, mivel nagyon megtetszett. Beszélgetni kezdtünk, majd egyre jobban a szexre kezdett el terelődni a beszéd. A lány felhozta, hogy ő nagyon szereti a fiúkat kínozni, már nagyon sok ilyen filmet látott, és már régóta hoz fel fiúkat a lakására.
Már volt egy pár fiúval dolga, csak egy éve kezdte a szado-mazó jellegű szexet. Azt mondta, hogyha kipróbálhatja rajtam a tanulmányait, akkor olyan élvezésben lesz részem a végén, amilyet még nem éltem.
Mivel én is szeretem az ilyen témájú filmeket és a kínzást is elviselem, így hát eleget tettem a kéréseinek, belementem a játékba. Átmentünk egy másik, kisebb szobába, ami egy kulcsos ajtó zárt el. Én szerintem egy kis pince helység volt, mert vagy 3 lépcsőfokot kellett lejjebb menni. Ez a helység nagyon szép volt. A falak színe egy kicsit zöldes árnyalattal, egy kicsit kopott székekkel, egy asztallal és egy nagyon nagy ágyaggyal, amelynek volt egy háttáblája vasból, rajta pedig bilincs csüngött. Leültem az ágyra, és Betti azt mondta öltözzek le pucérra, majd kiment. Kb. negyed órát ültem ott egy alsógatyában. Mikor bejött nagyon mérgesen rámkiáltott hogy még mindig rajtad van a nadrág. Így még velem nem kiabált senki. Megfordult és kulcsra zárta az ajtót. A kulcsot kivette a zárból és egy szekrényhez lépett. Mikor kinyitotta nagyon meglepődtem, mivel tele volt mindenféle szex segédeszközzel, tán még többel is. A szekrény ajtaján nagyon sok pucér fiúról volt kép.
Kivett a szekrényből egy nagy ollót és odajött hozzám. Hírtelen hátranyúlt és levágta rólam az alsógatyám. Majdnem megvágott engem is. Leszedte rólam, majd azt mondta, hogy:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.89 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 04. 3. vasárnap 11:32
Nemszeretem az ijen írásokat!
#7 A57L 2014. 03. 11. kedd 06:31
Nem is olyan rossz.
#6 genius33 2012. 10. 10. szerda 08:01
Fuhhh...
#5 pet 2005. 10. 4. kedd 15:32
Nehéz kérdés, "izlések és pofonok..." nem rajongok az ilyesmikért...nem is igen olvasom el őket (mellesleg ilyen nők állitólag nem léteznek... a bölcsek szerint), de aki ilyesmiről fantáziálgat annak bizonáyra roppantul tetszik, bár a "kevesebb néha több!" a szexfantáziában is....
#4 Anyád 2005. 05. 29. vasárnap 20:11
Kicsit túlzásokba esik a szerző. Nincs olyan férfi, aki ennyi időn belül ilyen sokszor képes lenne elmenni. Egyébként kínzás nincs sok a történetben, csak sok ejakuláció.
#3 Törté-Net . 2005. 05. 29. vasárnap 16:51
"Mikor kinyitotta nagyon meglepődtem, mivel tele volt mindenféle szex segédeszközzel, tán még többel is."
és nem ez az egyetlen hiba. Magyarbol hanyas voltal ?
#2 Törté-Net . 2005. 05. 29. vasárnap 16:50
"Mikor kinyitotta nagyon meglepődtem, mivel tele volt mindenféle szex segédeszközzel, tán még többel is."
és nem ez az egyetlen hiba. Magyarbol hanyas voltal ?
#1 Törté-Net 2005. 05. 28. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?