A+ A-

Jegyezd meg: véletlenek nincsenek!

Történetem elején tisztáznom kell, hogy nem vagyok egy hétköznapi lány. Hiszem azt, hogy nincs véletlen, minden az egyetlen törvénynek engedelmeskedik. A világ és istenei meghódolnak a törvény előtt, mely összeköt minden dolgot és minden eseményt. Certa stant omnia lege: mindent szilárdan megalapoz ez a törvény, melyet a bölcs észrevesz az avatatlanok számára véletlennek tűnő eseményekben.
A minap is ennek a törvénynek engedelmeskedtem. Már régóta nem volt senki, aki testi, szellemi igényeimet kielégítse. (Nem tudom, a mai lányok hogyan vannak ezzel, de nekem gyengéim azok a fiúk és férfiak, akiknek van valami a fejükben. Nem tudom magam elképzelni egy üresfejű, de szép reklámarc mellett. Remélem értitek mire célzok. Viszont a mai világ olyannyira eltorzult, olyan műanyag, az ipari szépségek, buta és olcsó lányok és persze hozzájuk illő fiúk világa, amelyben elkallódnak azok az emberek, akik valóban gyönyörűek, azaz szellemileg is topon vannak. Nagyon ritka az olyan bámulatos tehetség és géniusz, mint amilyen férfi nekem adatott. És itt kezdődik az én históriám:
Délután 3 óra van, végeztem a munkámmal (kreatív ügyvezető vagyok a családi vállalkozásban), és mivel régen találkoztam drága barátnőmmel, elhatároztam, felhívom, megbeszélünk egy találkozót. Pl. a fitneszterembe, ahová régen jártunk, hogy csinosak maradjunk. Petra bele is egyezett, neki sem ártana egy kis mozgás, persze egy kis dumálással kiegészítve. Kaptam a ruháimat, laza zuhany, ugrás a kocsiba, irány a város. A megbeszélt helyen, pontosan megjelentem, de persze kedves barátném hű volt önmagához: pont 10 percet késett. Igen ám, de kivel jött! Egy ámulatba ejtően helyes, fiatal, egészségtől és fittségtől sugárzó férfi kísérte. A térdeim azonnal kocsonyássá váltak, azt hittem rosszul látok. Mindenben tökéletes lehet ez az egyed, egyenesen mintapéldány! Mikor magamhoz tértem, már a kezemet csókolta és bemutatkozott (nem lehet igaz, még udvarias is!), én meg olvadoztam. Csodaszép fehér fogak, semmi extrémitás, csak hűvösen lehengerlő modor és finom elegancia. Sugárzott belőle a szenvedély és odaadás, a határozottság, egyszóval minden megvolt benne, ami számomra ideális. Gondoltam, itt valami bökkenő lehet, így is túl szép, hogy igaz legyen.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 02. 14. szombat 06:02
Nagyon jó!
#4 listike 2014. 10. 19. vasárnap 07:36
Tetszett.
#3 v-ir-a 2012. 03. 11. vasárnap 20:27
nekem tetszett...
#2 Tapa 2005. 05. 29. vasárnap 15:03
klassz story, kár, hogy velem ez nem történhetett még meg. van mondanivalója, van érdekessége, és meggyőző. szépen ábrázolta a szeretkezést, nem túl részletesen, és nem közönségesen. szép volt. ja, és szerintem sincs véletlen, meggyőztél.
#1 Törté-Net 2005. 05. 28. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?