A+ A-

Andi

Még a 90-es évek közepén történt, egy nagyvállalatnál dolgoztam. Jó helyem volt, meg is fizették a munkámat. A kollegák akikkel dolgozam, jó fejek voltak, lehetett rájuk számítami. Némelyikükkel a kapcsolatom nem csak munkahelyi volt. Összejártunk munka után, de néha hétvégéken is együtt voltunk. Ideális társaság volt a mienk. Gábor is a munkatársam volt. Legtöbbször náluk töltöttem az időmet, ha egyéb dolgom nem akadt.
Csilla 33 éves volt akkor, de egy nagyon vonzó, vékonytestű, szőke, nem túl nagy mellű nő. Nem látszott meg rajta a szülés, saját bevallása szerint sokat tornázott a szülés után, így sikerült visszatérnie a régi alakjához. A fiúk két éves volt akkoriban, még csak akkor kezdett megtanulni beszélni.
Akkoriban hetente 2-szer jártam Body Building-ezni. Csak amiatt kezdtem el, mert túlságosan is sovány voltam, nem mondom volt hatása, de sosem izmosodtam meg tőle egészen. Csilla már az első találkozásnál felkeltette a figyelmemet, mit ne mondjak már akkoriban is a nálam idősebb nők érdekeltek, és ez azóta sem túl sokat változott.
Az érettebb nőkben benne van az az igazi tűz ami a fiatal tinikből hiányzik. Nincs is annál jobb érzés, hogy egy vonzótesű, széparcú 35-40 éves nő lesi a kívánságaidat, és minden perverz gondolatodat megvalósítja.
Forró nyári péntek volt, az időm nagyrészét a strandon töltöttem, fel akartam töltődni energiával a télre. Délután kellett találkoznom Csillával, egyszerűen csak át kellett neki adnom egy dokumentumot. Gábor vidéken töltötte a hétvégét mivel egy munkát kellett elintéznie. Engem pedig megkért, hogy juttassam el Csillának a papirokat, mert a jövő héten már késő lett volna.
Nem fűztem sok remény ehhez a találkozáshoz, de a remény hal meg utoljára. Hogy ne csak öt perc legyen a dologból, meghívtam egy sétára és egy kis fagyizásra. A gyerekét persze hozta magával. Jól telt az időnk, sokat beszélgettünk egymással, szinte itatósként ittunk egymás szavait. Már későre járt, a gyerek is elfáradt, én mivel nem volt más dolgom megígértem nekik, hogy hazaísérem őket.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.47 pont (19 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 vakon54 2017. 08. 21. hétfő 10:11
Ellehetetolvasni.
#6 listike 2014. 07. 5. szombat 10:22
Nagyon valótlan az egész. Pláne hogy koppintás és a cím sem stímmel.
#5 v-ir-a 2010. 02. 17. szerda 22:43
a vége egy nagy baromság...a méh kivétele egyáltalán nem egyszerű, és iszonyat kínnal járna...erről ennyit
ááá kár volt elolvasnom...
#4 Rob 2005. 05. 20. péntek 14:29
Elég már az ismétlésekből!!! Ezért kár fizetni...
#3 david 2005. 05. 19. csütörtök 16:59
Miért Andi a címe?
#2 Tamás 2005. 05. 19. csütörtök 12:49
2001.06.23 Csilla címen már megjelent.
#1 Törté-Net 2005. 05. 18. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?