A+ A-

Klinika a Szép Új Világban 3-4. rész

3. rész - Ella
Peg nehezen leplezve izgalmát állt fel a vetítés után. Visszamentek a szobába, ahol az albumokat nézegették
- Eleget láttam, azt hiszem. Mondta közömbösséget színlelve .
Ella belül mosolyogva észlelte a kliens izgalmát. Tudta biztosan, hogy ismét szerzett egy szimpatizánst, vagy esetleg még többet is. Ki tudja, az ilyen nőkben sokszor ébred fel az eddig nem tudatosodott vágy!
- Bármikor hívhat, csak előre kell jelezni a dolgot, mert a büntetést csak megfelelő klinikai vizsgálat után lehet elvégezni Arról azonban sajnos szó sem lehet, hogy az elsőt közvetlenül láthassa, de a későbbieket már igen. Mint tudja minden bűntető-kezelés felvételre kerül nálunk, így nincs akadálya, hogy ha megkésve is, de láthassa.
- Később élőben is?
- Igen sok nő kíváncsi rá, némelyik élvezi is a látványt. Ezért e célra berendeztünk néhány szobát. Kedvére nézegetheti a bűnhődő személy arcát, fenekét, vagy a büntetés végzőt. A 3-as felvétel rutin. A Klinika nagyon szigorú a hírnevére. Még soha nem szivárgott ki tőlünk semmi.
- Ugyanígy történik mindenkivel?
- Nem egészen! Most volt bizonyos magán száma is Lolának, ő bírói ítéleteket hajt végre, nincs beleszólásunk ténykedésébe, legfeljebb a bírónő. Ha megnézte az anyagot. De ő minden bírónővel jóban van, mindent elnéznek neki!
- Nagyjából azonban a barátjával is így fog menni a dolog. Persze előtte néhány napig, be kell járnia a klinikára vaktában soha nem büntetünk, azt mindig nagyon pontos kivizsgálás előzi meg!.
- Ez megnyugtató! Nem szeretném, ha Max-et komolyabb baj érné!
- Megnyugtatom ki fogja bírni minden komplikáció nélkül. A kivizsgálás teljes: testileg-lelkileg átvilágítjuk a tudomány jelenlegi állása szerint. Persze mindent azért mi sem tudunk, de elég sokat, ahhoz, hogy baj ne történjen. Idáig nem is történt soha pedig el sem hiszi milyen sok esetünk van. Soha nem volt probléma, leszámítva persze az áldozat kínjait, de hát ez a cél!.
- Hát igen.
- Különben, persze nem tudom mi a probléma a barátjával, ha a bírósági büntetést akarják kikerülni, szóval van bírói ítélet akkor vannak bírósági tesztek is nemcsak fizikai vizsgálatok, ezeket is megszerezzük.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.11 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 papi 2015. 11. 3. kedd 21:40
Nem rossz
#4 A57L 2014. 03. 25. kedd 05:53
A folytatás se rossz.
#3 genius33 2013. 01. 12. szombat 09:16
Ez elég érdekes...
#2 Cic Imre 2005. 05. 17. kedd 10:39
Ez mi volt? Rendes S/M történeteket kérünk, aminek értelme is van.
#1 Törté-Net 2005. 05. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?