A+ A-

Grfa 3. rész

Kellemesen telt a nyári szünido, nagyon szerettem a tanyán élni.
Június végén, jött a levél Vandának, hogy elhozhatja a fiát az intézetbol, sírt örömében.
Pár nap múlva elmentek a fiúért, kiváncsi voltam rá nagyon. Azt tudtam, hogy néma, szellemileg fogyatékos, és olyan tizennégy év körüli. Késo este értek haza, az autóból egy szoke, jóképu, mosolygós fiú szállt ki.
- Olivérnek hívják, de Oli- nak szólítjuk, köszönj a ház úrnojének - nógatta az anyja
Szégyenlosen bújt az anyja mögé és lopva pillantott rám. Megfigyeltem, hogy mindig mosolyog, és soha nem néz az ember szemébe.A istálló mellett a garázsok felett rendezett be a nagyapám egy lakást Vandának és a fiának. Vacsora után nyugovóra tértek, olyan fáradtak voltak, hogy a kicsomagolást is másnapra hagyták. Nagyapám is hamar lefeküdt, én késobb követtem, az ölébe fészkeltem magam és úgy aludtam el. Reggel ragyogó napsütésre, madárcsicsergésre, és arra ébredtem, hogy a kemény farkát a seggemhez dörgöli. Sumákoltam, úgy tettem, mintha aludnék. Éreztem, hogy bekeni a segglyukam krémmel, hideg volt a krém, bele borzongtam. Mire észbe kaptam kemény szerszáma, már a bekrémezett ánuszomat ostromolta. Kicsit hatolt be, de nagyon kellemetlen volt, és fájt.
- Júúúúj, ez fáj - kiáltottam fel.
- Ne haragudj kicsim, gyengédebb leszek.
Nem nyomta tovább, csókolgatni kezdte a nyakam, a melleim simogatta, masszírozta. Lassan ellazultam, már nem volt kellemetlen a végbelemben lükteto, forró fasz. Finoman centirol-centire nyomult belém. Záróizmaim össz-összeszorítottam, amiket nagyapám hangos nyögésekkel nyugtázott. Ovatossan mozgott bennem, már nem fájt, és nem volt kellemetlen, de olyan igazán jó sem volt. O viszont a melleim keményen markolva, hörögve élvezett belém. Elaludtam, mire felébredtem a nagyapám már nem volt ott. Vanda jött ébreszteni, mindjárt látta rajtam, hogy valami nincs rendben. Elmeséltem neki mi történt reggel velem. Elmondta, hogy eloször bizony lehet, hogy kellemetlen, de késobb nagyon lehet élvezni. Szerinte az volt a baj, hogy az elso alkalommal nagyapám nem készített fel rá, váratlanul ért a dolog. Levette a takarót rólam, gyengéden simogatni kezdett, csodálatosan tudott bánni a testemmel. Furge nyelve már a lábam közt serénykedett, és rövid idon belül a csúcsra juttatott.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.14 pont (184 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 feherfabia 2015. 08. 4. kedd 06:32
Közepes!
#6 deajk2008 2015. 04. 9. csütörtök 07:26
nekem tetszett 9p... folytasd
#5 papi 2013. 04. 13. szombat 08:30
Lehet ezt még fokozni?
#4 v-ir-a 2013. 02. 12. kedd 22:57
lovak is és emberek is smile
amúgy téll nem rossz smile
#3 genius33 2013. 02. 12. kedd 08:51
Nagyon jó még mindig! smile
#2 Bikmakkocska 2012. 12. 29. szombat 20:29
Lovak vagy emberek a szereplők?
#1 Törté-Net 2005. 05. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?