A+ A-

Olaszországi nyaralás

Végre 31 éves koromra eljutottam odáig, hogy feleségemmel, Andreával elutazhattunk egy hetes nyaralásra Olaszországba. Bár csak olyan olcsóbb, csoportos-buszutazást sikerült befizetnünk, de nem bántuk meg.
Mivel külhonban fogunk több napot is tölteni, már a buszon megkezdtük az ismerkedést az emberekkel, hiszen mégiscsak valamennyire egymásra leszünk utalva. Legjobban összemelegedni a velünk átellenben egyedül utazó Zsoltival sikerült. A srác jópofa volt, így egész könnyedén eltársalogtunk hármasban. Igaz nálunk fiatalabb volt, 25 évesen, de nem lehetett észrevenni nagyon. Jóképu, arányos testalkatú, nálam valamivel alacsonyabb volt Zsolt.
A hosszú-hosszú utazás után végre megérkeztünk, szinte futva mentünk a hotelszobánkba párommal, hogy egy jó alapos fürdéssel lemossuk magunkról az "út porát", no meg nem ártott egy kis felfrissülés, mert eros fáradtság vett erot rajtunk. A srác tolünk 3 szobával arrébb kapott elhelyezést, és megígérte, hogy majd átnéz hozzánk, de ezt csak olyan udvarias ígéretnek hittük. A szobánk tágas és kényelmes volt, az ágy szinte elfoglalta a szobát.
Végre tisztán és enyhén felélénkülve ücsörögtünk Andival, én egy szál boxerben, o pedig csak egy fürdoköpenyben. Jómagam elég magas vagyok, mondhatni nagydarab, a feleségem pedig szerencsére formás, asszonyos derekú, nagy mellekkel és elég nagy popsival. Abban a pillanatban három lehetoség állt elottünk: vagy lefekszünk aludni, esetleg megnézzük az éjszakai várost, vagy pedig szeretkezünk. Elnézve a fürdoköpeny alól kacéran elovillogó borotvált szép puncit, nem is volt nagyon kétséges a választás. Ám mielott döntésünket fizikailag is megpecsételhettük volna, kopogtatás zavart meg bennünket. Hát persze, hogy Zsolt volt az, egy szál trikóban és rövidgatyában, kezében egy üveg piával. Egye fene, gondoltam szexelni késobb is lehet, most legyünk szíves vendéglátók. A társalgás szórakoztató volt és könnyed, mintha régóta ismernénk egymást, de azért lehet, hogy az elfogyasztott szeszesital is segített. Jó ido múlva a szakmákra került sor, ki hol dolgozik, mivel keresi a betevojét, a srác kijelentette, hogy o chippendale show-k fellépoje. Hitetlenkedo nevetésünkre felajánlotta, hogy be is mutathat egy pár mozzanatot, ha nem hisszük. Összenézve Andreámmal, láttam rajta, hogy szeretné látni, naná, hogy igen, és miért is ne, majd késobb jobbat szeretkezünk egy kis izgalom után.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.05 pont (58 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 genius33 2013. 03. 22. péntek 10:10
Fantasztikus.
#3 firstex 2005. 08. 3. szerda 14:55
A legjobb!!!
#2 én 2005. 05. 10. kedd 12:41
Hát ellenzője vagyok a férfi bi-nek, de ez annyira fincsi volt, hogy elgondolkodtam: hogy is van ez, mitől van állati merevedésem?
Szerintem 9-es!
#1 Törté-Net 2005. 05. 9. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?